Lindsay, îndrăgostită până peste urechi!

17 martie, 2010

După ce a făcut senzaţie în showbizul american cu relaţia sa lesbiană cu DJ-ul Samantha Ronson, Lindsay (23) este acum gata să se mute în Marea Britanie, unde şi-a găsit deja perechea. Tot Sam îi spune, dar e bărbat! Lucrează în industria modei, ca manechin pentru Dolce & Gabbana, iar Lindsay i-a căzut pur şi simplu la picioare. Atât de îndrăgostită este actriţa de modelul Sam Webb, încât se zvoneşte că a luat decizia de a se muta în Anglia tocmai pentru a fi aproape de el. „Mă voi muta în Marea Britanie în viitorul apropiat“, a scris pe Twitter vedeta care, în ultima vreme, a devenit extrem de preocupată să-şi găsească proiecte artistice în regat. Cu siguranţă paparazzi de la Hollywood îi vor duce dorul! Noi suntem însă de părere că Lindsay face această mutare mai mult pentru carieră decât pentru numitul Sam, întrucât profesional, petrecăreaţa actriţă bate pasul pe loc. Prin urmare, ar avea cu adevărat nevoie de un nou început.

După ce a făcut senzaţie în showbiz-ul american cu relaţia sa lesbiană cu DJ-ul Samantha Ronson, Lindsay (23) este acum gata să se mute în Marea Britanie, unde şi-a găsit deja perechea. Tot Sam îi spune, dar e bărbat! Lucrează în industria modei, ca manechin pentru Dolce & Gabbana, iar Lindsay i-a căzut pur şi simplu la picioare.

Atât de îndrăgostită este actriţa de modelul Sam Webb, încât se zvoneşte că a luat decizia de a se muta în Anglia tocmai pentru a fi aproape de el. „Mă voi muta în Marea Britanie în viitorul apropiat“, a scris pe Twitter vedeta care, în ultima vreme, a devenit extrem de preocupată să-şi găsească proiecte artistice în regat. Cu siguranţă paparazzi de la Hollywood îi vor duce dorul! Noi suntem însă de părere că Lindsay face această mutare mai mult pentru carieră decât pentru numitul Sam, întrucât profesional, petrecăreaţa actriţă bate pasul pe loc. Prin urmare, ar avea cu adevărat nevoie de un nou început.

Să nu uităm însă de Sam! Actriţa l-a cunoscut în timpul unei călătorii recente în Marea Britanie, prilejuite de un eveniment caritabil. Conform unei surse care a făcut declaraţii pentru RadarOnline, de-atunci Lindsay pare obsedată de el şi ar fi în stare să-l urmeze pretutindeni. Ceea ce i-a adus împreună a fost moda, Lindsay având la rândul său un interes crescut pentru acest domeniu. Cel mai recent, ea a activat pe post de consilier artistic pentru brandul francez Emanuel Ungaro - o experienţă scurtă, care s-a dovedit a fi un insucces şi care s-a încheiat chiar la începutul acestei luni. Asta contează însă mai puţin. Important este ca Lindsay să aibă ce vorbi cu Sam între două partide de sex. Rămâne de văzut dacă această pasiune este doar un foc de paie sau are şanse să se transforme într-o relaţie serioasă.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}