FOTO Mama lui Ben Affleck, rănită și dusă la spital înainte de nunta fiului cu JLo

20 august, 2022

Niciun mic incident nu va sta în calea fericirii lor! Accidentul suferit de soacra cea mare chiar înainte de petrecere nu schimbă cu nimic ziua cea mare. Cel puțin asta ne închipuim noi...

image

Nuntă cu bucluc! Niciun organizator de evenimente nu te poate pregăti pentru așa ceva. O persoană importantă din alaiul de nuntă a avut de suferit chiar înainte de-a începe petrecerea.

Mama mirelui a fost dusă de urgență la spital în cursul zilei de ieri după ce a căzut de pe chei, acasă la fiul ei, în Georgia, unde Ben și Jennifer Lopez (53) plănuiesc să se căsătorească pentru a doua oară în acest weekend, ne informează Daily Mail.

Imaginile de la fața locului ne arată o ambulanță plecând de pe proprietatea actorului cu mama acestuia, care a fost dusă la spitalul St. Joseph Candler din Savannah. O sursă a declarat pentru presa americană că mama starului hollywoodian, Christopher Anne Boldt, a căzut și s-a rănit la picior.

Starul din filmul „Hustlers” și actorul de 50 de ani au ajuns în Georgia săptămâna aceasta pentru a petrece alături de cei dragi după ce și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii-fulger în Las Vegas.

Cuplul de amorezi a fost fotografiat zilele acestea făcând cumpărături în Savannah înainte de ziua cea mare. Fratele lui Ben, Casey Affleck, a ajuns și el în oraș pentru petrecerea nupțială. La fel și mama miresei.

Reprezentanții celor doi miri nu au comentat incidentul pentru cei de la PageSix, însă e de așteptat ca soacra mare să participe la eveniment după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. Rămâne să vedem cum va decurge întregul weekend pentru Jen și Ben!

Mai multe pentru tine...

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg