Pregătirile sunt în toi! Jennifer și Ben Affleck, la cumpărături în Savannah, înainte de marea nuntă, însoțiți de copii

19 august, 2022
Bennifer în Georgia (5) jpg

Marea familie extinsă a ajuns la locul în care se va ține a doua nuntă a cuplului, în Savannah, Georgia.

Locația aparține actorului și o puteți vedea AICI.

Marea nuntă, la care vor participa rudele și prietenii va fi una cu fast, va ține trei zile și ceremonia va fi condusă de un star, Jay Shetty, un fost călugăr pasionat de spiritualitate, autor și creator de conținut, celebru în SUA.

Chiar de vineri seară se va da startul la distracție, căci va exista o recepție și o repetiție pentru marele eveniment de sâmbătă.

Mirii și copiii lor au ajuns deja în Savannah și au ieșit împreună la cumpărături, pentru lucruri de care au trebuință acum, pe ultima sută de metri.

Starurile s-au îmbrăcat super casual și au savurat pe stradă o cafea. Inclusiv Violet, fiica cea mare a actorului, care are 16 ani. Ea a stat alături de tatăl său, în timp ce micuțul Samuel a fost ținut atent de mână, de celebra sa mamă vitregă.

Copiii celor doi par că se înțeleg de minune, prietenia s-a consolidat și la Paris, unde au fost cu vedetele în scurta lună de miere. Mezinul Samuel este singurul care a lipsit din Europa. La marea nuntă este însă prezent și pare foarte entuziasmat.

Dacă au parte de o a doua nuntă, mai mult ca sigur va exista și o a doua lună de miere, în care probabil vor merge doar ei doi.

Acest ultim weekend de vară încheie saga stufoasă a iubirii lor care a început acum 20 de ani și care iată, abia în 2022 s-a concretizat cu căsătorie. Se spune că ochii care nu se văd se uită. Ei bine, această zicală nu a fost valabilă pentru ei. Dacă la tinerețe au lăsat factorii externi și orgoliile să le erodeze relația, de data aceasta sunt mai asumați ca niciodată.

Abia așteptăm să vedem imaginile de la marea nuntă de sâmbătă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg