Pregătirile sunt în toi! Jennifer și Ben Affleck, la cumpărături în Savannah, înainte de marea nuntă, însoțiți de copii

19 august, 2022
Bennifer în Georgia (5) jpg

Marea familie extinsă a ajuns la locul în care se va ține a doua nuntă a cuplului, în Savannah, Georgia.

Locația aparține actorului și o puteți vedea AICI.

Marea nuntă, la care vor participa rudele și prietenii va fi una cu fast, va ține trei zile și ceremonia va fi condusă de un star, Jay Shetty, un fost călugăr pasionat de spiritualitate, autor și creator de conținut, celebru în SUA.

Chiar de vineri seară se va da startul la distracție, căci va exista o recepție și o repetiție pentru marele eveniment de sâmbătă.

Mirii și copiii lor au ajuns deja în Savannah și au ieșit împreună la cumpărături, pentru lucruri de care au trebuință acum, pe ultima sută de metri.

Starurile s-au îmbrăcat super casual și au savurat pe stradă o cafea. Inclusiv Violet, fiica cea mare a actorului, care are 16 ani. Ea a stat alături de tatăl său, în timp ce micuțul Samuel a fost ținut atent de mână, de celebra sa mamă vitregă.

Copiii celor doi par că se înțeleg de minune, prietenia s-a consolidat și la Paris, unde au fost cu vedetele în scurta lună de miere. Mezinul Samuel este singurul care a lipsit din Europa. La marea nuntă este însă prezent și pare foarte entuziasmat.

Dacă au parte de o a doua nuntă, mai mult ca sigur va exista și o a doua lună de miere, în care probabil vor merge doar ei doi.

Acest ultim weekend de vară încheie saga stufoasă a iubirii lor care a început acum 20 de ani și care iată, abia în 2022 s-a concretizat cu căsătorie. Se spune că ochii care nu se văd se uită. Ei bine, această zicală nu a fost valabilă pentru ei. Dacă la tinerețe au lăsat factorii externi și orgoliile să le erodeze relația, de data aceasta sunt mai asumați ca niciodată.

Abia așteptăm să vedem imaginile de la marea nuntă de sâmbătă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg