Michael Douglas, mușcat de o femeie. „Am izbucnit în lacrimi!”

1 mai, 2022

Un Don Juan veritabil în tinerețea lui, starul din “Fatal Attraction” a avut parte de experiențe dintre cele mai pasionale cu femeile. Una dintre ele i-a rămas actorului în memorie și-n ziua de astăzi.   

image

Michael Douglas ar fi putut avea o altă parteneră în comedia romantică “Romancing the Stone”, dacă  Debra Winger n-ar fi fosta așa de… violentă. Vedeta din “Terms of Endearment” i-a lăsat o impresie memorabilă lui Michael înainte de-a pierde rolul remarcabil din anii ’80 în favoarea altei actrițe, Kathleen Turner.

Douglas (77) a vorbit, recent, în cadrul podcastului lui Rob Lowe, Literally!, despre experiența trăită acum câteva decenii bune, când tripla nominalizată la Oscar, Debra Winger, l-a muscat atât de rău de braț, încât l-a făcut pe actor să plângă ca un copil. Incidentul s-a petrecut în timpul unei cine cu regizorul Robert Zemeckis dinainte de-a începe filmările.

Ce s-a întâmplat?

Cei doi actori se simțeau bine în timpul cinei și beau împreună mai multe shot-uri de tequila. Însă, după încheierea mesei, Michael și Debra se aflau împreună în fața localului respectiv și, dintr-o dată, inimaginabilul s-a întâmplat. Winger s-a aplecat puțin către Douglas și l-a muscat de braț de parcă apucase cu dinții o friptură suculentă și apetisantă.

“Am ieșit afară din restaurant și, ca atunci când îi spui drăgăstos celui de lângă tine «Hei, tu!», ea s-a aplecat spre mine și m-a muscat de braț. Iar eu am țipat de durere!”, i-a povestit starul hollywoodian lui Rob Lowe. “Ea glumea, numai că eu eram cât se putea de serios și i-am zis că e chestie serioasă ce-mi făcuse… Îmi dăduse sângele!”

La un moment dat după gestul agresiv al actriței, Douglas i-a povestit lui Zemeckis întregul incident: “Am izbucnit în lacrimi și i-am spus regizorului că nu pot merge cu ea în junglă, că m-a muscat de braț ca o fiară sălbatică!”, a declarat Michael cu numai câteva zile în urmă.

Urmările violenței

The Post i-a cerut PR-ului actriței o declarație oficială legată de acest subiect care a ieșit la iveală după câteva decenii bune, însă nu există încă o declarație oficială în acest sens. Cert e că incidentul s-a întâmplat și a avut repercusiuni cât mai neplăcute pentru actriță.

Mai multe pentru tine...

Ea a pierdut rolul în care urma să fie distribuită, Kathleen Turner fiind cea care a fost propusă să o înlocuiască pe năbădăioasa actriță. Iar cuplul Michael Douglas-Kathleen Turner a făcut istorie pe marele ecran!

Filmul lor a avut asemenea succes, încât s-a făcut și o urmare a peliculei în 1985, denumită “The Jewel of the Nile”. Turner a luat un Glob de Aur pentru interpretarea sa din 1985, dar și nominalizări la Oscar și Tony cu acel rol.

Totuși Winger s-a putut concentra pe alte proiecte cinematografice după întregul incindent agresiv și pierderea unui rol remarcabil – a primit nominalizări la Oscar pentru rolurile din “Officer and Gentleman”, în care a jucat cu Richard Gere, “Terms of Endearment”, în care i-a dat replica lui Jack Nicholson, și “Shadowlands”, în care a apărut alături de Anthony Hopkins.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg