Naomi Campbell: „Nu-mi place cum arăt!”

22 martie, 2010

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar a avut şi ea multe momente când nu suporta să se privescă în oglindă, pentru că nu-i plăcea ce vedea. Într-un interviu amplu pe care l-a dat recent celor de la revista „Live”, celebrul manechin a dezvăluit multe lucruri incredibile despre ea.

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar a avut şi ea multe momente când nu suporta să se privescă în oglindă, pentru că nu-i plăcea ce vedea.

Într-un interviu amplu pe care l-a dat recent celor de la revista „Live”, celebrul manechin a dezvăluit multe lucruri incredibile despre ea. Adulată de mulţi, Naomi declară cu sinceritate că dependenţa de cocaină i-a afectat foarte mult modul cum s-a perceput la un moment dat: „Au existat multe momente când nu suportam să mă privesc în oglindă, pentru că nu-mi plăcea cine eram atunci, îmi spuneam: «Nu-mi place cum arăt!». Perioada dintre 1998 şi 2005 a fost foarte dificilă. Fiind manechin, eram toată ziua pe drumuri. Dar, la un moment dat, doar gândul de a sta locului m-a speriat. Este îngrozitor să te uiţi în oglindă şi să îţi confrunţi toate temerile. Credeam că nu voi apuca să serbez 40 de ani. Furia nu era singura mea problemă. Am făcut multe greşeli, dar am reuşit totuşi să depăşesc acea perioadă.”Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}