Nicole Scherzinger, obsedată să câştige!

25 martie, 2010

De când a intrat în competiţia „Dansez pentru tine“, versiunea americană („Dancing With The Stars“), Nicole îşi doreşte atât de tare să fie cea mai bună dansatoare din istoria show-ului, încât şi-a speriat iubitul. Acesta este şi motivul pentru care pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, nu prea şi-a făcut apariţia pe la studiourile unde se filmează celebrul concurs.

De când a intrat în competiţia „Dansez pentru tine“, versiunea americană („Dancing With The Stars“), Nicole (31) îşi doreşte atât de tare să fie cea mai bună dansatoare din istoria show-ului, încât şi-a speriat iubitul. Acesta este şi motivul pentru care pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton (25), nu prea şi-a făcut apariţia pe la studiourile unde se filmează celebrul concurs. Surse din rândul organizatorilor show-ului au declarat că Lewis preferă să stea departe de Nicole în momentele de tensiune maximă, când este atât de nervoasă încât devine greu de suportat. E adevărat că amândoi au un spirit competitiv foarte dezvoltat, însă pe Nicole, stresul şi emoţiile acestui concurs o fac foarte irascibilă şi incomodă pentru apropiaţii care vor să o susţină moral. Iar Nicole are într-adevăr emoţii. N-au observat doar organizatorii, ci şi telespectatorii show-ului. Motivul principal este concurenta cea mai periculoasă: Pamela Anderson. De altfel, Nicole a recunoscut pentru MTV News că se teme foarte tare de Pam, care, deşi are cu 11 ani mai mult decât ea, este o dansatoare în formă şi foarte talentată.

Nicole ar trebui totuşi să aibă grijă ca implicarea excesivă în această competiţie să nu-i afecteze relaţia cu Lewis. Nu de alta, dar cei doi abia s-au împăcat, după ce relaţia lor intrase în luna ianuarie în impas din cauza programelor mult prea încărcate ale amândurora.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}