Nicoleta Drăgan - Acasă, în California

16 martie, 2010

Fosta membră a trupei Hi-Q deschide pentru prima oară uşile noului ei cămin din deşertul Mojave. Nicoleta Drăgan a încheiat socotelile cu România de mai bine de un an. După un mariaj-fulger cu handbalistul Marius Novanc, de la Steaua, cântăreaţa a divorţat şi a plecat în Statele Unite, la sora ei. Noua sa reşedinţă este într-un orăşel din inima deşertului Mojave, Indio, unde temperaturile depăşesc frecvent 45 de grade Celsius în timpul verii. Nico recunoaşte că încă mai ţine la fostul soţ, dar că acum vrea să-şi construiască o nouă viaţă în California, unde studiază psihologia. „Păstrez legătura cu Marius, el a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult.

Fosta membră a trupei Hi-Q deschide pentru prima oară uşile noului ei cămin din deşertul Mojave.

Nicoleta Drăgan a încheiat socotelile cu România de mai bine de un an. După un mariaj-fulger cu handbalistul Marius Novanc, de la Steaua, cântăreaţa a divorţat şi a plecat în Statele Unite, la sora ei. Noua sa reşedinţă este într-un orăşel din inima deşertului Mojave, Indio, unde temperaturile depăşesc frecvent 45 de grade Celsius în timpul verii.

Nico recunoaşte că încă mai ţine la fostul soţ, dar că acum vrea să-şi construiască o nouă viaţă în California, unde studiază psihologia. „Păstrez legătura cu Marius, el a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. Probabil că va rămâne în viaţa mea mereu“, se destăinuie vedeta. Casa spaţioasă din Indio, în care locuieşte cu sora şi cu nepoţii ei, Kyle si Alyssa, îi asigură tot confortul.

Cinci dormitoare, piscină şi jacuzzi

Locuinţa sa din deşert are cinci dormitoare, un birou, o cameră de luat masa, două livinguri, trei băi, garaj, curte, piscină şi jacuzzi. Nico îşi petrece majoritatea timpului în curte, unde învaţă, face plajă şi înoată. „Dimineaţa îmi beau cappuccino-ul în curte, în leagăn. Acolo mă dezmorţesc şi zâmbesc spre soare“, se alintă ea.

Nico s-a integrat imediat în căminul californian şi spune că nu a încercat să-i schimbe cu nimic armonia interioară. „Am tot ce-mi trebuie, mai ales confort, ceea ce, din punctul meu de vedere, este cel mai important. Nu contează dacă locuieşti într-o garsonieră sau într-un palat, important este să te simţi confortabil în locul respectiv.“

Găsiţi mai multe fotografii cu casa din SUA a Nicoletei aici.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}