Noi vești îngrijorătoare despre Céline Dion. Sora ei e disperată: ”Niciun medicament nu mai funcționează”

4 august, 2023

Actualizarea sfâșietoare legată de starea de sănătate a artistei vine de la sora acesteia, care a fost nevoită să se mute cu ea, pentru a o supraveghea.

1 celine dion anorexica 8 jpg jpeg

Linda, sora cântăreței cunoscută pentru hitul ”My Heart Will Go On”, s-a mutat cu ea, în timp ce artista continuă să se lupte cu sindromul persoanei rigide. Iar situația este cum nu se poate mai tristă, căci canadiana are reale probleme și se confruntă zilnic cu dureri atroce.

6 celine dion anorexica 3 jpg jpeg

Zilele în care Céline Dion zâmbea larg s-au dus. În timp ce artista păstrează o tăcere de mormânt, singurele legături cu presa au rămas surorile ei Claudette și Linda. Linda recent s-a mutat la cântăreață pentru a o ajuta.

Cu toate acestea, din declarațiile surorilor sale reiese speranța în vremuri mai bune.

Claudette a oferit recent noi detalii. Ea a precizat că lupta cu sindromul persoanei rigide este foarte greu de dus. Artista s-a izolat la conacul ei de 1,2 milioane de dolari din Las Vegas cu cei trei fii ai săi, René-Charles, Eddy și Nelson, pe fondul luptei ei debilitante cu boala neurologică rară. Sora lui Céline Dion precizează că este greu de identificat un medicament care s-o ajute în mod real. Cu toate acestea, familia îi caută și sora Linda s-a mutat cu ea s-o ajute, s-o îngrijească.

Mai multe pentru tine...

Claudette a declarat pentru ”Le Journal de Montreal”: „Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda,  care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează mult. Este conectată cu cei mai buni cercetători din domeniu, care studiază această boală rară, debilitantă. Sincer, cred că în mare parte are nevoie să se odihnească. Este mereu activă, conectată, nu renunță, vrea să fie în top când vine vorba de meseria ei. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să asculți asta."

Claudette a continuat, precizând că Céline Dion muncește incredibil de mult pentru a-și recupera sănătatea fizică și pentru a reveni la performanță în viitor. Este visul ei!

„Avem încredere în ea. Este ceva înnăscut la ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei... Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să ai speranță.” a mărturisit îndurerată și cu speranță în suflet Claudette.

Céline Dion este cea mai mică dintre cei 14 frați și surori: Linda, Denise, Clément, Claudette, Liette, Michel, Louise, Jacques, Daniel, Ghislaine, Linda, Manon și gemenii Paul și Pauline.

Foto: Arhivă și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg