Pierce Brosnan a primit un mesaj emoționant de la soția sa. Actorul din James Bond a împlinit 70 de ani

17 mai, 2023

Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan au o relație minunată, iar asta nu mai e un secret pentru nimeni. Recent, actorul a bifat 70 de primăveri, ocazie de care Keely Shaye Brosnan a profitat, ca să-i mai transmită încă o dată, public, iubirea sa nemărginită.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg

A vrut să știe toată lumea că dragul ei soț a împlinit 70 de ani pe 16 mai și a postat pe contul său de socializare o imagine cu faimosul actor, dar și câteva rânduri menite să rămână pentru eternitate.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (2) jpg

Îl vedem pe Pierce Brosnan într-o ipostază relaxantă și relaxată, într-un lan cu flori. Celebrul actor care l-a jucat pe agentul 007 magistral arată spectaculos și pare că se bucură de fiecare clipă a vieții sale. Cea care îi este soție de peste 20 de ani i-a scris câteva rânduri emoționante în dreptul fotografiei pe care ea însăși i-a făcut-o starului: ”La mulți ani, dragul meu Pierce! Să fie plini de frumusețe, sănătate, prosperitate, binecuvântări. Nu contează câți ani, ci cât de îndrăzneț ești în viață. Te iubesc cu toată inima.”, a notat, cu multă iubire, Keely Shaye Brosnan.

Pierce Brosnan a filmat cu unul dintre fiii săi un material video pe plajă, menit să contribuie la conștientizarea pericolului pe care îl reprezintă microplasticul în viețile oamenilor. Cei doi, tată și fiu, le povestesc urmăritorilor despre beneficiile reciclării și despre cât de vital este să avem un mediu înconjurător sănătos. Filmarea este splendidă, chiar pe țărmul mării.

Actorul a ales să se implice în acțiunile ecologiste, fiindcă implicarea vedetelor este extrem de importantă.

Fiii actorului i-au urat, la rândul lor, mulți ani fericiți lui Pierce Brosnan. Dylan, 26 de ani, și Paris, 22 de ani, sunt foarte apropiați de părintele lor.

Pirece Brosnan, împreună cu soţia şi cei doi fii pe covorul roşu jpeg
Mai multe pentru tine...

Ambii fii au moştenit carisma actorului considerat unul dintre cei mai chipeşi bărbaţi din lume şi amândoi se află în showbiz. Sunt fotomodele, iar Dylan are şi o formaţie de muzică rock, ”Raspberry Blonde”.

Povestea de viaţă a lui Pierce Brosnan nu este una uşoară, cu toate că soarta l-a înzestrat cu multe calităţi. A avut de înfruntat multă durere şi pierderi.

Starul din ”James Bond, agentul 007” mai are doi băieţi, un fiu vitreg, Christopher Brosnan, 48 de ani, pe care l-a adoptat după ce s-a căsătorit cu fosta lui soţie Cassandra Harris, răpusă de cancer ovarian în 1991, şi un fiu biologic, Sean Brosnan, 37 de ani, din acelaşi mariaj. El a mai avut o fată adoptată, Charlotte, fiica Cassandrei, care a murit tot de cancer ovarian în 2015, la vârsta de 43 de ani.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg