Povestea merge mai departe! Decizia luată de Shakira și Pique după 12 ore de discuții

8 noiembrie, 2022
shakira si iubitul

Shakira urmează să se mute la Miami anul viitor împreună cu cei doi copii ai săi, ca parte a unui acord încheiat cu Pique, după o întâlnire maraton de 12 ore.

Diva, în vârstă de 45 de ani, se va muta din Barcelona în Florida împreună cu Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, la începutul anului viitor, potrivit presei catalane.

Gerard, care a izbucnit în lacrimi sâmbătă pe stadionul Camp Nou din Barcelona, ​​în timpul unui emoționant discurs de rămas bun, după ce s-a retras din fotbal, se spune că a cedat dorințelor Shakirei pentru a evita o bătălie urâtă în instanță.

Discuțiile maraton au început luni după-amiază în fosta casă a celor doi din Esplugues de Llobregat, la periferia Barcelonei, și s-au terminat, potrivit presei locale, marți dimineață.

„Copiii vor petrece Crăciunul la Barcelona, ​​dar de îndată ce începe anul 2023, fotbalistul își va lua rămas bun și va face un sacrificiu dureros, pentru ca cei doi să nu experimenteze o separare și mai traumatizantă între părinți. Va putea traversa Oceanul Atlantic pentru a-i vedea oricând dorește. Costurile vor fi suportate de amândoi”, spune o sursă.

shakira si iubitul

Între timp, Gerard i-a făcut mai multe declarații iubitei sale, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, după emoționantul tribut de rămas bun de la Barcelona, de sâmbătă. 

Gerard, în vârstă de 35 de ani, a șocat lumea fotbalului, săptămâna trecută, când a anunțat că pune capăt carierei fotbalistice. După ce a ținut un discurs emoționant pe stadion, starul a fost consolat de iubita lui, în vârstă de 23 de ani.

Gerard - care și-a anunțat despărțirea de Shakira în iunie, după ce s-a spus că a înșelat-o - nu s-a sfiit să se afișeze cu iubita tinerică în ultimele săptămâni. 

Fostul fundaș a uimit lumea fotbalului după ce a anunțat că meciul de sâmbătă a fost ultimul cu tricoul Barcelonei și ultimul său meci ca fotbalist profesionist.



Recente pe Ok! Magazine

Cinci sfaturi utile pentru o călătorie sigură în străinătate jpg
inghetata proteica jpeg
forfecute staleks jpg
Al Bano și Romina foto PR  JPG
bookzone jpg
credit (2) (1) jpg
baner IKEA jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
cover (7) jpg
17 septembrie 2024
Ce este marketingul stradal?
Cristian Movila jpeg
Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png