Salvator sau tartor? Iată controversatele declaraţii ale lui Bill Gates care ne fac să ne îndoim de bunele sale intenţii VIDEO

9 aprilie, 2020
3 bill gates vaccin coronavirus controlul populatiei controversa 2 jpg jpeg

Spune că a prevăzut criza pandemică încă de anul trecut, dar oare ce rol a avut în toată această poveste?

Când spui Bill Gates, te gândeşti la miliardarul vizionar care a transformat lumea întreagă dintr-un singur click, inventând instrumentul de bază al tuturor device-urilor de azi, computerul personal şi sistemul de operare Microsoft.

Odată ajuns în vârful piramidei celor mai bogaţi oameni ai Planetei, atenţia lui s-a îndreptat şi spre alte domenii care necesitau inovare şi finanţare, precum ecologia şi medicina. Aşa că a devenit un vajnic apărător al mediului, dar şi un promoter al stilului de viaţă sănătos. Casa lui e complet green, folosind doar surse de energie alternativă, iar iahtul său, pentru care a cheltuit peste 645 milioane de dolari, funcţionează pe bază de hidrogen. Şi, tot în aceeaşi notă, Bill Gates a investit într-un startup care produce ulei de palmier sintetic care ar înlocui versiunea derivată din plante. Interesant este că în procesul de fabricare sunt folosiţi microbii pentru a converti deşeurile alimentare şi produsele secundare industriale în ulei de palmier sintetic. Iar ăsta nu e decât unul dintre domeniile în care Gates e interesat de biologia moleculară!

Încă de acum 10 ani, miliardarul îşi exprima interesul pentru medicină şi, în mod special, pentru virusologie, avertizând că riscul producerii unei pandemii e inerent. După alţi 5 ani, chiar în mijlocul epidemiei de Ebola, acelaşi Bill Gates atrăgea atenţia că nu suntem pregătiţi, la nivel planetar, să ducem o asemenea luptă cu un virus. "Dacă peste 10 ani apare ceva care va omorî 10 milioane de oameni, cel mai probabil va fi un virus, nu un război. Şi dacă nu ne pregătim de pe-acum, asta înseamnă că următoarea epidemie va fi mai devastatoare decât Ebola".

Dar tot în această perioadă, miliardarii lumii se strângeau la o masă rotundă vorbind despre un alt pericol ce planează asupra Terrei: suprapopularea. Ce avea de zis acelaşi om care, acum 10 ani, prevedea riscul unei pandemii şi care astăzi, în plină pandemie, promite să ofere cetăţenilor lumii vaccinul eliberator, prin propria companie, Inovio Pharmaceuticals? "Astăzi, populaţia lumii este de 6,8 miliarde de oameni. Se îndreaptă către aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, serviciile medicale şi serviciile de sănătate reproductivă, putem să o SCĂDEM cu 10 sau 15%." 

Cu alte cuvinte, vaccinarea care ar trebui să ne salveze de unele boli ne "tratează" şi de fertilitate, într-un demers obscur al unor oligarhi hotărâţi să controleze creşterea populaţiei la nivel global. Anume prin scăderea voită a ratei natalităţii. Şi iată cum numele lui Bill Gates nu apare doar pe lista salvatorilor, ci şi a tartorilor care vorbesc despre "castrarea" planificată prin sterilizarea în masă.

Pare, desigur, un scenariu SF, dar el a fost deja aplicat în Rwanda, ţară cu grave probleme sociale, unde se dorea ca, din 2010 până în 2015, 1 din 7 rwandezi să devină infertili. Cum a fost posibil? Nimic mai simplu, prin programul HIV-SIDA al ONU - organizaţie care a primit avertismente încă din 1994 de la magnatul David Rockefeller cu privire la riscul suprapopulării Planetei.

Revenind la situaţia actuală a crizei coronavirusului, ce să înţelegem din demersurile domnului Gates de a furniza populaţiei cât mai repede un vaccin? Că vrea să salveze populaţia de la un virus a cărui evoluţie rămâne încă necunoscută? Că a găsit o nişă nouă de profit? Sau că a găsit ocazia perfectă de a insera, la scară globală, un agent de "castrare" a populaţiei?



Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham, Harper jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner de Ziua Recunoștinței, Profimedia (3) jpg
Elena Vîșcu, fosta soție a lui CRBL
Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, Profimedia (3) jpg
Maria Neculiță, Simona Amânar, Andreea Răducan, Octavian Bellu, Nadia Comăneci, Daniela Silivaș, Cătălina Ponor, Oana Ban,  Dana Sofronie la gala 110 ani de Olimpism în România   COSR jpg
FotoJet Gemenele jpg
Ana Ularu și Daniel Nuță la lansarea serialului Cod Roșu la Paris   Focus Sat jpeg
Crina Abrudan, Ioana Picoș, Andreea Chirițescu, Alexandra Chirițescu jpg
Radu Stefan Banica (2)   Antena 1 JPG
Săptămâna a început bine pentru Dan Negru (53 de ani), supranumit „Regele audiențelor” în televiziune
Adela P jpg
Angelina Jolie la Torino, Profimedia (4) jpg
Joan Collins și soțul Percy, GettyImages (1) jpg
Sasha Alexander, Lucia Sofia Ponti, Eduardo Ponti, Sophia Loren și Roberta Armani, Foto Profimedia jpg
Regele Charles Foto Getty Images (6) jpg
Adrian Daminescu, de nerecunoscut jpg
Banner Stefan Bănică Lavinia parva