Se mărită Cher? La 76 de ani și în doliu, artista celebră a primit inelul de la iubitul de 36 de ani

28 decembrie, 2022
Cher GettyImages 1439900393 jpg

Misterioase sunt căile amorului. Excentrica Cher nu se schimbă nici acum, ajunsă la vârsta a treia.

Artista celebră și-a expus public inelul primit de la iubitul său tinerel, cu 40 de ani mai mic. Fanii cântăreței sunt în focuri, întrebându-se dacă Alexander Edwards i-a oferit ”acel inel”. Căci pare a fi unul de logodnă. Cher nu a dezvăluit nimic, ci doar a arătat o imagine cu impresionantul inel și a scris: ”Nu am cuvinte, Alexander A.E.”

Cher si Alexander Edwards   Profimedia jpg

Inelul are un diamant impresionat, într-adevăr. Iar asta ar fi o veste atât de neașteptată. Solista de 76 de ani este și în doliu, căci și-a pierdut mama recent.

THERE R NO WORDS,ALEXANDER,A.E pic.twitter.com/TZOYLGVWkv

— Cher (@cher) December 25, 2022

După intro-ul făcut pe Twitter, emblematica artistă a repostat fotografia și a scris: ”Am publicat-o fiindcă unghiile sunt atât de cool.”

Cher și Alexander sunt un cuplu relativ nou, și-au făcut relația publică în noiembrie. Chiar dacă artista nu a spus cu subiect și predicat că tânărul i-a dat inelul de logodnă, activitatea intensă din online indică în această direcție, mai ales că un fan a felicitat-o, iar ea a spus simplu: ”Mulțumesc.”

Cher a dezvăluit că i-ar fi plăcut să-i arate inelul acesta și mamei sale, dar nu mai are cum: ”Aș fi vrut să merg repede la ea să-i arat. Ea iubește diamantele.”, a scris cântăreața pe Twitter. ”Înainte să-mi amintesc că nu mai e, mi-a căzut o lacrimă. Dar e normal. Pariez că a sughițat aseară, la cât am pomenit-o. Ce femeie!”.

Nici trecutul lui Alexander Edwards nu a rămas nemenționat. Tânărul a avut o relație între 2018 și 2021 cu Amber Rose și împreună au un fiu, Slash, în vârstă de 3 ani.

A fost acuzat că a înșelat-o, iar Cher a răspuns.

I'm happy for Cher but that man wasted so many of Amber's good years cheating on her with no ring to turn around and do this in a matter of months?? People are wild. https://t.co/rScHUcFD2M

— nfray20 (@nfray20) December 26, 2022

O persoană a scris: ”Mă bucur pentru Cher, dar i-a irosit anii lui Amber și a înșelat-o. Au stat atâția ani și nu a cerut-o de nevastă și acum se decide în câteva luni? Oamenii sunt nebuni.”

Cher a dat replica: ”Îți spun din inimă: niciunul din noi nu a vrut să meargă la Paris, niciunul din noi nu căuta pe cineva, nimic nu a fost planificat.”, a răspuns public artista.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}