Sean Penn şi Scarlett Johansson au plecat în vacanţă împreună

3 martie, 2011

Cei doi actori nu se sinchisesc de bârfele care iau naştere pe seama lor, motiv pentru care au plecat împreună într-o scurtă vacanţă în Mexic. Purtătorul de cuvânt al celebrei perechi neagă cu vehemenţă faptul că cei doi actori formează un cuplu.

Cei doi actori nu se sinchisesc de bârfele care iau naştere pe seama lor, motiv pentru care au plecat împreună într-o scurtă vacanţă în Mexic.

Purtătorul de cuvânt al celebrei perechi neagă cu vehemenţă faptul că cei doi actori formează un cuplu. Cu toate astea, imaginile în care apar împreună dau apă la moară celor care susţin că Sean şi Scarlett au o legătură amoroasă. Johansson, care s-a despărţit de soţul ei în decembrie 2010, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce stătea relaxată cu picioarele în poala actorului, pe 28 februarie, când au luat masa împreună într-un restaurant din Los Angeles. Iar acum, vedetele au fost surprinse în Mexic, petrecându-şi timpul împreună. Pe 1 martie, au cinat împreună într-un local din Cabo San Lucas.



Recente pe Ok! Magazine

Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg