Secretele de frumusețe simple, dar eficiente ale lui Brooke Shields. Cum de arată spectaculos la 59 ani

15 mai, 2024

La sfârșitul lunii mai, pe 31, frumoasa și senzuala actriță americană împlinește 59 de ani, o vârstă înaintată, care însă nu i se citește nici pe corp, nici pe chip.

Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg

Este pe val și are roluri de femeie matură și sexy, iar asta pentru că exact așa și este. A reușit să își păstreze frumusețea și este una dintre actrițele care și-a început cariera în forță și foarte devreme.

Cu toții ne reamintim ”Laguna Albastră”, nu-i așa? Filmul senzual care făcea furori în 1980 și unde Brooke Shields și-a etalat trupul feciorelnic.

1 laguna albastra jpg jpeg

Asta ca 44 de ani mai târziu să revină tot pe plajă! Cel mai recent film al divei este o comedie romantică și s-a filmat în Thailanda, pe plajele din Phuket.

La 58 de ani, Brooke Shields își încântă fanii în continuare, e drept, cu un rol mult mai cuminte, acela de ”Mama miresei”. Comedia face furori pe gigantul de streaming Netflix.

Stilul de viață al actriței a fost cercetat de multe publicații de life-style. Și iată ce s-a aflat despre Brooke: cum trăiește, ce mănâncă, ce produse de frumusețe folosește și ce sport face, pentru a se menține atât de bine?

Brooke Shields este noul model SKIMS jpg
Mai multe pentru tine...

Ea a pozat inclusiv ca model de lenjerie intimă pentru brandul SKIMS, al cunoscutei Kim Kardashian.

Într-un interviu acordat Health, Brooke Shields a povestit trucurile sale de frumusețe și wellbeing.

Fotomodelul și actrița de succes practică de ani de zile pilates, o formă de mișcare care o ajută să ardă calorii și să-și mențină mobilitatea. Pe lângă faptul că lucrează cu un antrenor personal, Brooke Shields merge și la cursuri de SoulCycle, a mai spus ea pentru Health. De asemenea, face niște exerciții de tip TRX și se prinde cu coardele elastice uneori pentru a sta cu capul în jos, să-și oxigeneze extremitățile.

Mărturisește că bea multă apă, însă nu crede neapărat în celebra combinație de apă cu lămâie. Însă e convinsă de beneficiile hidratării.

Brooke Shields a mărturisit că cel mai bun truc de frumusețe este... somnul. Un somn odihnitor între orele recomandate, 22 - 6 sau 7 este perfect, crede actrița.

Vedeta a mai spus că obișnuiește să-și scufunde chipul în apă cu gheață și că face tot posibilul să se prioritizeze.

Frumoasa șatenă nu consumă zahăr, însă dacă i se face foarte poftă de ceva dulce, optează ocazional pentru fructe și ciocolată neagră, cu un procent ridicat de cacao.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg