Sharon Stone, dezvăluiri cutremurătoare: „Am pierdut nouă copii prin avorturi spontane!”

25 iunie, 2022

Starul hollywoodian a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe Instagram, unde a scris despre cele nouă avorturi spontane suferite în viața ei și mâhnirea pe care o are că femeile cu asemenea experiențe nu au un spațiu special făcut pentru a discuta despre pierderea lor sfâșietoare.

image

Vedeta de 64 de ani din „Basic Instinct” a vorbit despre acest subiect delicat în cadrul unei postări făcute de People, unde Peta Murgatryoyd, de la Dancing with the Stars, a adus în discuție sarcina pierdută de ea și soțul ei.

După ce a eșuat să devină mamă pe cale naturală, Sharon Stone a adoptat trei copii, pe Roan (22), Laird (16) și Quinn (15). Fiind deschisă unui asemenea subiect dureros ca pierderea unor sarcini, Sharon a scris pe Instagram următoarele: „Noi, femeile, nu avem un forum în care să discutăm profunzimea unei astfel de pierderi. Eu am pierdut nouă copii prin avorturi spontane”.

„Și nu e o nimica toată nici din punct de vedere fizic, nici emoțional”, a ținut să adauge vedeta. „Cu toate astea, simțim că e ceva ce trebuie să suportăm de unele singure, în secret și cu senzația că am eșuat cumva. Asta în loc să primim compasiunea mult necesară și empatia celor din jur, vindecarea de care avem atâta nevoie”, a adăugat Stone.

„Sănătatea și starea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine lasă de dorit, devin ignorate și chiar suprimate în mod violent”, a completat actrița declarația ei șocantă.

image

Sharon a explicat, în trecut, cum a ajuns ea să treacă singură prin „36 de ore de travaliu” după ce pierduse o sarcină la cinci luni și jumătate. Anul trecut, Stone a mai adus în discuție pierderile ei de sarcină și a ținut să încurajeze femeile să vorbească despre asemenea experiențe, despre pierdere și suferință.

Mai multe pentru tine...

Actrița a vorbit și în cartea ei, The Beauty of Living Twice, despre avortul suferit de ea la cinci luni și jumătate de sarcină. Și a ținut să aprecieze că asistentele medicale au stat cu ea în cele 36 de ore de travaliu îngrozior, lucru pentru care le-a fost extrem de recunoscătoare.

image

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg