Sharon Stone, dezvăluiri cutremurătoare: „Am pierdut nouă copii prin avorturi spontane!”

25 iunie, 2022

Starul hollywoodian a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe Instagram, unde a scris despre cele nouă avorturi spontane suferite în viața ei și mâhnirea pe care o are că femeile cu asemenea experiențe nu au un spațiu special făcut pentru a discuta despre pierderea lor sfâșietoare.

image

Vedeta de 64 de ani din „Basic Instinct” a vorbit despre acest subiect delicat în cadrul unei postări făcute de People, unde Peta Murgatryoyd, de la Dancing with the Stars, a adus în discuție sarcina pierdută de ea și soțul ei.

După ce a eșuat să devină mamă pe cale naturală, Sharon Stone a adoptat trei copii, pe Roan (22), Laird (16) și Quinn (15). Fiind deschisă unui asemenea subiect dureros ca pierderea unor sarcini, Sharon a scris pe Instagram următoarele: „Noi, femeile, nu avem un forum în care să discutăm profunzimea unei astfel de pierderi. Eu am pierdut nouă copii prin avorturi spontane”.

„Și nu e o nimica toată nici din punct de vedere fizic, nici emoțional”, a ținut să adauge vedeta. „Cu toate astea, simțim că e ceva ce trebuie să suportăm de unele singure, în secret și cu senzația că am eșuat cumva. Asta în loc să primim compasiunea mult necesară și empatia celor din jur, vindecarea de care avem atâta nevoie”, a adăugat Stone.

„Sănătatea și starea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine lasă de dorit, devin ignorate și chiar suprimate în mod violent”, a completat actrița declarația ei șocantă.

image

Sharon a explicat, în trecut, cum a ajuns ea să treacă singură prin „36 de ore de travaliu” după ce pierduse o sarcină la cinci luni și jumătate. Anul trecut, Stone a mai adus în discuție pierderile ei de sarcină și a ținut să încurajeze femeile să vorbească despre asemenea experiențe, despre pierdere și suferință.

Actrița a vorbit și în cartea ei, The Beauty of Living Twice, despre avortul suferit de ea la cinci luni și jumătate de sarcină. Și a ținut să aprecieze că asistentele medicale au stat cu ea în cele 36 de ore de travaliu îngrozior, lucru pentru care le-a fost extrem de recunoscătoare.

image
Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg