Soția lui Michael Schumacher a trăit ca „un prizonier“ în ultimii 10 ani

23 martie, 2023

Corinna Schumacher a făcut eforturi uriașe pentru a evita să fie întrebată de condiția soțului său, spune un prieten apropiat al cuplului.

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg

De când Michael Schumacher a suferit acel cumplit accident la schi, în decembrie 2013, și a fost plasat în comă indusă medical, viața întregii sale familii s-a schimbat radical. Singura grijă a fost ca el să primească cele mai bune îngrijiri, neabandonând niciodată ideea că s-ar putea recupera, indiferent de costuri. Ulterior, în septembrie 2014, fostul campion de Formula 1 a fost mutat în casa familiei de pe Lacul Geneva, unde o echipă medicală o ajută și acum pe soția sa, Corinna, să fie îngrijit și tratat corespunzător.

Într-un interviu acordat recent despre lumea sporturilor cu motor, Eddie Jordan, care este afacerist, vedetă media și fost patron de echipă în F1, a fost întrebat dacă vorbește des cu Mick Schumacher despre tatăl său„Confidențialitatea este un aspect vital pentru sport, afaceri și viața personală. Mama lui Mick Schumacher, Corinna Schumacher, a stabilit câteva reguli, o cunosc foarte bine și cu mult timp înainte de Michael Schumacher. Este o fată drăguță și am cunoscut-o când s-a căsătorit cu Michael, așa că există o lungă istorie de relații bune. Am făcut un efort să mă duc să-l văd pe Michael la începuturi, iar Corinna a refuzat, și pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să meargă să-l vadă. Jean Todt a primit privilegiul de a merge să-l vadă, din cauza apropierii dintre ei din perioada în care au fost împreună la Ferrari, ceea ce este complet de înțeles. Eu nu am putut merge să-l văd pe Michael și mi-au spus: "Te iubim Eddie și suntem implicați cu tine de foarte mult timp, dar avem nevoie de intimitate și de protejarea lui Michael", le-a spus Eddie Jordan celor de la OLBG.

Eddie Jordan, FOTO: Profimedia
Eddie Jordan, FOTO: Profimedia

„Aceasta a fost cea mai oribilă situație prin care au trecut Mick și Corinna“, a mai comentat el pentru OLBG. „Au trecut aproape 10 ani de atunci și Corinna nu a putut să meargă la o petrecere, la un prânz sau la una sau alta, e ca o prizonieră pentru că toată lumea ar vrea să-i vorbească despre Michael, când ea nu are nevoie să i se amintească de el în fiecare minut.“

Corinna Schumacher, alături de fiul său, Mick Schumacher. FOTO: Profimedia
Corinna Schumacher, alături de fiul său, Mick Schumacher. FOTO: Profimedia

Cât privește cariera fiului lui Michael, Eddie Jordan crede că „Este dificil și pentru Mick, pentru că încearcă să-și facă o carieră în cursele de mașini. Dacă Mick nu ar avea această presiune a tatălui său, care planează asupra lui, probabil că ar fi un pilot mult mai bun decât ceea ce credem noi. Cu toate acestea, este tatăl său și trebuie să înțeleagă și să facă față acestui lucru, dar gândurile mele sunt cu el. Nu mă adresez des lui Mick, dar mi-a plăcut ce a spus despre faptul că a condus mașina Jordan pe care a condus-o tatăl său, a fost un gest nostalgic și foarte frumos. Cu toate acestea, Mick are nevoie de propriul spațiu și timp liber, așa cum are nevoie oricine din acea familie.“

Corinna Schumacher: „Privatul este privat"

Eddie Jordan i-a oferit lui Michael Schumacher debutul în Formula 1 în 1991 cu Jordan Grand Prix și, cu toate acestea, nu a primit dreptul la a-l vizita, accesul la fostul star Ferrari fiind îngrădit de soția sa.

Corinna Schumacher. FOTO: Profimedia
Corinna Schumacher. FOTO: Profimedia
Mai multe pentru tine...

Corinna s-a ferit să vorbească în public despre soțul ei, dar a făcut puțină lumină asupra luptelor sale într-un documentar despre viața lui, difuzat în 2022„Michael este aici. Diferit, dar este aici, iar asta ne dă putere, cred eu“, a spus Corinna. „Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru ca Michael să se simtă mai bine și pentru a ne asigura că se simte bine. Și pur și simplu pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Și, indiferent de ce se întâmplă, voi face tot ce pot. Cu toții vom face. Încercăm să continuăm ca o familie, așa cum îi plăcea lui Michael și încă îi place. Și ne continuăm viețile. „Privatul este privat", așa cum spunea el întotdeauna. Este foarte important pentru mine ca el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael“.

Unul dintre puținii care au primit vizite la Schumacher a fost fostul președinte al FIA, Jean Todt, care a dezvăluit în mai 2021 că face două vizite pe lună pentru a-l vedea pe german.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg