Vanessa Paradis, geloasă pe Angelina

4 martie, 2010

Potrivit ziarului „New York Post “, Vanessa Paradis s-a enervat la culme când a aflat că iubitul său, Johnny Depp, urmează să filmeze o scenă pasională cu Angelina Jolie, pentru pelicula „The Tourist “. Se pare că Vanessa i-ar fi cerut să renunţe cu totul la rol, şi asta din cauza reputaţiei de spărgătoare de case cu care Angelina a rămas după ce l-a despărţit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston.

Potrivit ziarului „New York Post “, Vanessa Paradis s-a enervat la culme când a aflat că iubitul său, Johnny Depp, urmează să filmeze o scenă pasională cu Angelina Jolie, pentru pelicula The Tourist.

Se pare că Vanessa i-ar fi cerut să renunţe cu totul la rol, şi asta din cauza reputaţiei de spărgătoare de case cu care Angelina a rămas după ce l-a despărţit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston. „Vanessa a aflat că scenariul prevede o secvenţă de dragoste destul de lungă şi intensă între Depp şi Jolie“, a declarat o sursă pentru ziarul amintit.

„În momentul de faţă, Depp încearcă să se retragă din proiect şi există deja propuneri de a-l înlocui cu Brad Pitt sau cu Leonardo diCaprio.“ De altfel, tabloidele au început încă de luna trecută să scrie că diva a flirtat cu Johnny pe e-mail, la telefon, dar şi la o sticlă de vin, discutând ore întregi cu el. Se pare că Angelina este cea care a insistat să-şi petreacă timpul alături de Johnny, cu pretextul că ar vrea să afle mai multe despre tehnicile lui actoriceşti.

Aşadar, să înţelegem că cei peste 12 ani de relaţie dintre Vanessa şi Johnny şi cei doi copii ai lor, Lily-Rose (10 ani) şi Jack (7 ani), nu sunt un liant destul de puternic atunci când vine vorba de seducătoarea Jolie?Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}