Vedete căzute în capcana drogurilor

11 martie, 2010

De la atâta faimă şi bani, multe dintre celebrităţi clachează şi cad în patima drogurilor, fie că e vorba de clasicele stupefiante, fie de calmante sau alcool. Unele dintre ele încearcă să-şi învingă dependenţa şi, uneori, reuşesc, iar altele pierd bătălia şi plătesc cu viaţa. Corey Haim Fostul copil vedetă al anilor '80 este cea mai recentă victimă a abuzului de droguri. Corey Haim (38) a fost găsit mort pe 10 martie în locuinţa sa din Los Angeles, chiar de mama lui. În 1995, Haim a avut o relaţie de scurtă durată cu Victoria Beckham, pe atunci Adams.

De la atâta faimă şi bani, multe dintre celebrităţi clachează şi cad în patima drogurilor, fie că e vorba de clasicele stupefiante, fie de calmante sau alcool. Unele dintre ele încearcă să-şi învingă dependenţa şi, uneori, reuşesc, iar altele pierd bătălia şi plătesc cu viaţa.

Corey Haim

Fostul copil vedetă al anilor '80 este cea mai recentă victimă a abuzului de droguri. Corey Haim (38) a fost găsit mort pe 10 martie în locuinţa sa din Los Angeles, chiar de mama lui. În 1995, Haim a avut o relaţie de scurtă durată cu Victoria Beckham, pe atunci Adams. Actorul a recunoscut într-un interviu acordat în 2004 că, pe vremea când filma pentru „Lost Boys“, producţia care l-a consacrat, a fumat prima ţigară cu marijuana. Pe atunci avea doar 16 ani. Acesta a mai povestit cum a trecut apoi la cocaină, iar dependenţa l-a transformat, în final, într-un consumator de heroină, drogul care i-a adus sfârşitul.

Lindsay Lohan

Vedeta este cunoscută mai degrabă pentru desele internări în clinicile de dezintoxicare decât pentru performanţele actoriceşti. În urmă cu trei ani, Lindsay intra pe porţile centrului de reabilitare Wonderland, pentru „a se ocupa serios de starea sa de sănătate“. Se pare că tratamentul la care a fost supusă acolo n-a fost eficient, deoarece, câteva luni mai târziu, LiLo era gasita vinovată pentru producerea unui accident rutier. Echipajul de poliţie prezent la faţa locului a găsit droguri în maşina vedetei, iar, în urma efectuării analizelor de sânge, s-a dovedit că şoferiţa consumase stupefiante şi alcool înainte de se urca la volan. Actriţa a fost pusă sub acuzaţie şi a luat din nou calea centrelor de dezintoxicare. Ultima instituţie de acest fel vizitată de Lohan a fost Cirque Lodge Treatment Center din Utah, în august 2007.

Courtney Love

Văduva lui Kurt Cobain şi solista trupei Hole a facut o probă de sinceritate şi curaj atunci când a recunoscut că se droga în timp ce era însărcinată cu fiica ei, Frances Bean, în 1992. În 2003, Love a luat, în mod accidental, o supradoză de calmante, şi din cauză că a refuzat să se interneze la dezintoxicare pentru abuz de medicamente, a pierdut custodia fiicei ei, pe care a recâştigat-o doi ani mai târziu.

Charlie Sheen

Protagonistul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate“ este scandalagiul Hollywood-ului, ieşirile sale cauzate de consumul exagerat de alcool si droguri devenind în timp arhicunoscute. De 20 de ani, Sheen se luptă cu dependenţa de băutură şi stupefiante. În 1998, din cauză că era să moară din cauza unei supradoze de substanţe interzise, actorul s-a internat la dezintoxicare. Luna trecută, Charlie Sheen a intrat într-o clinciă de reabilitare după ce a făcut un scandal monstru de Crăciun şi şi-a agresat soţia.

Keith Urban

La câteva luni după ce s-a însurat cu Nicole Kidman, în iunie 2006, cântăreţul de country s-a internat la centrul Betty Ford din California, din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul. Doi ani mai târziu, Nicole Kidman şi Keith Urban întâmpinau venirea ape lume a primului lor copil, Sunday Rose, semn că lucrurile se îndreptau într-o direcţie bună pentru cei doi. De când s-a născut fiica lui, Urban n-a mai figurat pe lista pacienţilor niciunei clinici de dezalcoolizare.

Mel Gibson

În ciuda reputaţiei sale de cetăţean model, Mel Gibson a fost arestat prima dată pentru conducere sub influenţa alcoolului în 1984. 22 de ani mai târziu, Gibson cădea din nou în patima băuturii şi era arestat pentru că şofa având o sticlă de alcool în mână. Mai mult, atunci când poliţistul i-a cerut socoteală, actorul a făcut remarci anti-semite la adresa acestuia, fapt ce l-a obligat apoi să se înscrie într-un program pentru controlul furiei.

Winona Ryder

Din cauza consumului unui cocktail de medicamente, actriţa s-a trezit acuzată în 2001 că ar fi încercat să fure un braţ de haine dintr-un magazin de lux din Los Angeles. Adusă în faţa judecătorului, Winona Ryder a recunoscut că are o problemă şi că este dependentă de calmante, lucru ce ar fi cauzat „sesiunea de cumpărături gratis“.

Robert Downey Jr.

Cel care i-a dat viaţă recent lui Sherlock Holme, în producţia omonimă, a recunsocut în 2006 că este dependent de droguri încă de la vârsta de opt ani. Între 1996 şi 2001, Downey a fost arestat de mai multe ori din cauza consumului de stupefiante. Chiar dacă a urmat nenumărate programe de dezintoxicare, Downey a făcut cu greu faţă tentaţiilor interzise. În ultimul timp, se pare ca actorul a revenit pe calea cea bună.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}