Reese Witherspoon îi face ochi dulci agentului ei

9 februarie, 2010

După două relaţii eşuate cu colegi de breaslă, simpatica actriţă se consolează în braţele lui Jim Toth, cel care ar putea să-i crească frumuşel cota de piaţă.

După două relaţii eşuate cu colegi de breaslă, simpatica actriţă se consolează în braţele lui Jim Toth, cel care ar putea să-i crească frumuşel cota de piaţă.

S-a iubit şapte ani cu Ryan Phillippe şi părea că e pregătită să întemeieze o familie cu Jake Gyllenhaal, dar iată că protagonista seriei „Legally Blonde” joacă tare şi înscrie în „poarta” agentului Jim Toth, unul dintre cei mai influenţi manageri de la Hollywood! Astfel, la începutul lunii februarie, cei doi au fost văzuţi luând cina la un restaurant cu specific italian din Santa Monica, Locanda Portofino. Martorii citaţi de RadarOnline.com spun că Reese (33) şi Jim (39) au ajuns separat, dar că s-au îmbrăţişat în faţa localului, la sosire. În plus, pe tot parcursul mesei, savurate într-un separeu, ei s-au purtat ca doi îndrăgostiţi, tachinându-se şi răzând în hohote, fără să le pese de privirile curioase din jurul lor. La finalul unei seri perfecte, după ce Jim a achitat nota de plată, Reese s-a ridicat pe vârfuri, şi-a încolăcit braţele în jurul agentului şi l-a pupat pe obraz de noapte bună. „Chiar dacă nu s-au sărutat, atracţia dintre ei era mai mult decât evidentă”, informează aceleaşi surse.

Prietenii lui Reese susţin că blondina şi agentul ei sunt doar amici şi că ies des în oraş, unde discută despre diverse propuneri de proiecte pe care Jim i le înaintează actriţei. „E măritată cu copiii ei acum, tocmai ce-a ieşit dintr-o relaţie şi nu vrea să se arunce cu capul înainte”, susţin apropiaţii ei. În schimb, voci din cercul de cunoscuţi ai agentului declară că Jim e amorezat până peste cap de Reese, pe care o consideră „o tipă foarte dulce”. Toth este angajat de ani buni la Creative Artists Agency, cea mai de succes agenţie profesională din Cetatea Filmului, unde negociază contracte pentru actori de primă mână precum Brad Pitt, George Clooney ori Will Smith.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}