Ştefania şi Speak împlinesc trei ani de relaţie! Cum s-au cunoscut şi cum au devenit un cuplu

6 aprilie, 2020
5 speak si stefania 3 ani impreuna 1 jpg jpeg

Îşi sărbătoresc iubirea! Speak şi Ştefania au împlinit trei ani de când sunt împreună! Şi-au făcut declaraţii frumoase în mediul online. 

În urmă cu mai mult de trei ani, Speak şi Ştefania începuseră colaborarea şi petreceau din ce în ce mai mult timp împreună. Ea apăruse în piesa lui "Libelula" şi erau de nedespărţit. Se distrau împreună, colaborau, munceau împreună şi până la iubire a mai fost un singur pas. L-au făcut şi au pornit împreună pe un nou drum. 

În primul interviu oferit de cei doi pentru OK! Magazine, Speak declara ce îi place la Ştefania: "Îmi place că e umană. Nu e divă. Nu e intangibilă."

În plus, pentru prima oară Speak anunţa că e în pielea lui într-o relaţie, nu mai e nevoie să joace un rol sau să se cenzureze: "Nu se pot compara lucrurile. Dar e prima oară când pot să fiu eu însumi într-o relaţie. Şi mi se pare că ea e cel mai bun prieten al meu. Pot să-i spun orice."

Astăzi, cei doi au împlinit 3 ani de iubire. Nu s-au mai ferit de nimeni şi au făcut declaraţii siropoase chiar în mediul online: Ţ3 ani de cand ne traim unu’ pe altu’! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa!", a scris Speak. Nici Ştefania nu s-a lăsat mai prejos: "Azi se implinesc 3 ani de cand suntem nedespartiti❤️. Te iubesccc @iamspeak"

3 speak si stefania 3 ani impreuna 2 jpg jpeg

Speak e hotărât să se însoare cu iubita Ştefania: „E ceea ce trebuie”

Relaţia lor trece la următorul nivel! Se pare că Speak e hotărât să se căsătorească cu Ştefania, iubita sa. Cântăreţul a făcut şi primele declaraţii.

Speak şi Ştefania participă la cel mai nou sezon Asia Express. Pe parcursul competiţiei extreme, Speak şi-a dat seama că e mai îndrăgostit ca niciodată, ce se poate baza mereu pe Ştefania. Acolo, cei doi şi-au testat relaţia, nu a existat nimic prea drastic între cei doi.

Pare că cei doi şi-au dat seama acolo că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Conform declaraţiilor sale, cântăreţul este mai decis ca niciodată să îşi petreacă restul vieţii alături de Ştefania. „Atuurile noastre au fost că am ştiut să ne drămuim explozia asta de nervi şi de energie negativă. Am ştiut cum să ne controlăm. Şi că am fost uniţi. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în acelaşi timp. Ori cădeam eu, ori ea, şi ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relaţia noastră – e ceea ce trebuie”, a mai spus Speak.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}