Vedete care vorbesc drept şi calcă strâmb

24 martie, 2010
tigerwoods 00000402042140 1 jpeg

Dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile lor, vedetele sunt toate corecte, altruiste şi gata să se sacrifice pentru marea iubire. Dacă le analizăm, în schimb, faptele, multe staruri par nefericite şi în căutare continuă de satisfacţii în afara dormitorului matrimonial. Performanţe extraconjugale Celebrităţile sunt mai toate tinere, frumoase, au cariere spectaculoase şi parteneri care stârnesc invidii. Hollywoodul e plin de soţi şi iubiţi care par că le au pe toate, dar, cu toate astea, mulţi îşi caută încă neliniştiţi fericirea. Jasse James, vedeta din „Monster Garage”, e unul dintre ei, pentru că nu i-a mai priit căsnicia cu simpatica Sandra Bullock şi a înşelat-o cu modelul Michelle McGee.

Dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile lor, vedetele sunt toate corecte, altruiste şi gata să se sacrifice pentru marea iubire. Dacă le analizăm, în schimb, faptele, multe staruri par nefericite şi în căutare continuă de satisfacţii în afara dormitorului matrimonial.

image

Performanţe extraconjugale

Celebrităţile sunt mai toate tinere, frumoase, au cariere spectaculoase şi parteneri care stârnesc invidii. Hollywoodul e plin de soţi şi iubiţi care par că le au pe toate, dar, cu toate astea, mulţi îşi caută încă neliniştiţi fericirea. Jasse James, vedeta din „Monster Garage”, e unul dintre ei, pentru că nu i-a mai priit căsnicia cu simpatica Sandra Bullock şi a înşelat-o cu modelul Michelle McGee. Jucătorul de golf Tiger Woods, este alt Don Juan veritabil, având la activ adevărate performanţe şi în afara terenului de golf. Anul trecut, a uimit pe toată lumea când a stârnit un imens scandal amoros. Nu mai puţin de 12 femei au pretins că i-au fost amante, iar Tiger, presat de mass-media şi stânjenit că a fost descoperit, şi-a recunoscut infidelităţile şi i-a cerut iertare soţiei Elin Nordegren. Cu toate astea, „telenovela” nu a luat încă sfârşit, pentru că apar în continuare noi nume ale partenerelor lui de sex.

image

Tătici infideli

Un alt fustangiu celebru este Jon Gosselin, se pare, starul unui reality show şi tatăl a opt copii. Conform spuselor iubitei lui, Hailey Glassman, Jon era deja cuplat cu ea pe când era încă însurat cu Kate. Iar dinainte de a se declara divorţul celor doi, faimosul tătic a avut şi alte relaţii extraconjugale: cu o bonă grijulie şi cu o jurnalistă perseverentă. Mel Gibson, spre deosebire de cei menţionaţi mai sus, a fost mai cinstit când şi-a descoperit noua mare iubire. Şi-a făcut, într-o bună zi, bagajele şi a părăsit căminul conjugal, după 28 de ani de căsnicie. Cei şapte copii ai săi au rămas cu mama lor, iar el şi-a început liniştit viaţa alături de vedeta pop Oksana Grigorieva. Recunoscătoare pentru dovada de iubire pe care i-a arătat-o Gibson, rusoaica i-a născut acestuia un copil, în octombrie 2009.

image

Dependent de sex

Cel mai mare infidel dintre toţi pare să fie David Duchovny, vedeta serialelor „Dosarele X” şi „Californication”, care a ajuns să încerce să-şi vindece nevoia acută de sex într-un centru de tratare a acestei dependenţe. A confirmat şi el zvonurile de infidelitate, dar numai în momentul în care a anunţat separarea sa de soţia Tea Leoni. După o vreme, cuplul s-a reunit, declarând amândoi că sunt foarte conştienţi de obiceiurile vechi ale actorului şi de riscul pe care şi-l iau încercând să-şi continue relaţia.

image

Simpatic în filme, ticălos în realitate

Jude Law, pe cât este de adorabil pe ecran, pe atât de mare ticălos pare să fie în viaţa de zi cu zi. Pentru că, la un moment dat, a pus ochii pe bona copilului şi a şi sărit în pat cu ea, fără să stea prea mult pe gânduri. Fiind descoperit – chiar amanta a făcut publică povestea lor de amor - , actorul i-a cerut scuze în văzul lumii logodnicei lui de atunci, frumoasa Sienna Miller. Cu toate astea, cei doi actori au mers, de atunci, pe drumuri separate. Iar Sienna, din dorinţa de a se răzbuna, probabil, a devenit şi ea amantă, la scurt timp după ruperea logodnei cu Jude Law. S-a iubit pe furiş cu Balthazar Getty, care era bărbat însurat, iar fotografiile care-i arătau pe cei doi tandri au fost publicate de presă şi comentate negativ de public.

image

Relaţii amoroase cu angajatele

Nu numai Hollywoodul este plin de necredincioşi, cum s-ar crede. Şi jurnaliştii mai calcă strâmb uneori. Un exemplu notabil este celebrul moderator David Letterman, care, în afara orelor de program, avea relaţii amoroase cu angajate ale postului TV unde lucrează. Relaţiile complet neprofesionale pe care le iniţia Letterman au fost făcute publice anul trecut, când jurnalistul a fost şantajat de un fost producător de la CBS.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}