Vedete

Vine barzaaaa! Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. A ţinut totul secret!

Vine barzaaaa! Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. A ţinut totul secret! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ca şi-n cazul actriţei Blake Lively, care e însărcinată a treia oară, Keira Knightley a ţinut totul secret legat de noua ei sarcină. Actriţa de origine britanică a confirmat fericita veste ieri, pe când a participat la un cocktail party în Paris.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil, iar fanii sunt extrem de fericiţi pentru actriţa lor favorită. Keira a dezvăluit fericita veste afişându-se la o petrecere cu burtica proeminentă. Actriţa de 34 de ani a purtat o rochie nude, cu un croi boem, care i-a pus în evidenţă sarcina.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. A blamat-o pe Kate pentru apariţia imediat după naştere

Keira urmează să fie mămică a doua oară, ea mai având o fetiţă, pe nume Edie. Vorbind despre naştere, anterior, Keira a fost destul de vehementă, comparând procesul cu un „câmp de bătălie”, blamând-o pe Kate Middleton pentru apariţiile fără cusur de pe treptele de la Lindo Wing, la câteva ore după naştere. ”La şapte ore după lupta ta cu viaţa şi moartea, la şapte ore după ce corpul tău se deschide, şi sângerează, o nouă viaţă iese din tine. Nu arăta asta. Nu spune. Stai cu fetiţa ta în braţe pentru a fi fotografiată de o ceată de bărbaţi fotografi. Ascunde! Ascunde durerea noastră, faptul că trupurile noastre se plâng, că sânii noştri curg, că hormonii noştri ne joacă feste. Arată splendid! Nu-ţi arăta câmpul de luptă, Kate”, a spus, ironic, Keira.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. Actriţa de 34 de ani e căsătorită din 2013

Actriţa cunoscută pentru rolurile din peliculele ”Mândrie şi prejudecată”, ”Colette”, ”Remuşcare” ori ”Piraţii din Caraibe” e căsătorită din mai 2013. Soţul ei, James Righton, este un muzician britanic. Cei doi s-au căsătorit în Franţa şi au împreună o fetiţă, pe nume Edie. Momentan, actriţa n-a precizat sexul celui de-al doilea copil şi nici cât de avansată e sarcina. Însă, se presupune că actriţa a depăşit cu bine primul trimestru de sarcină şi că vara aceasta îşi va strânge în braţe cel de-al doilea copil.

Modifică Setările