News

Adelina Pestriţu are coronavirus. A făcut primele declaraţii în lacrimi: "Am rămas fără gust şi fără miros"

Adelina Pestriţu are coronavirus. A făcut primele declaraţii în lacrimi: "Am rămas fără gust şi fără miros" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În lacrimi, extrem de îndurerată, Adelina Pestriţu a anunţat că este infectată cu coronavirus! Se teme pentru sănătatea sa, dar şi pentru sănătatea celor dragi. 

În miezul nopţii, Adelina Pestriţu a anunţat pe reţelele de socializare că este infectată cu coronavirus. A intrat în contact cu o persoană care ar fi purtat virusul, vedeta neştiind acest aspect. A făcut testul, a avut şi simptome, şi-a pierdut gustul şi mirosul. 

Adelina urmează să fie internată în spital, să îi fie administrat un tratament. A povestit totul în lacrimi:

"Dragii mei, nu aş fi vrut să fac acest story, dar vreau să ştiţi de la mine. Aşa cum le ştiţi pe cele bune, vreau să le ştiţi şi pe cele rele. Vreau să ştiţi prin ce trec în momentul de faţă. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros, am venit, mi-am făcut un test.

Testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată. Desigur, toţi cei din familia mea vor fi şi ei testaţi. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent. N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Şi am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv.

Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust şi nu mai am miros. O să vă ţin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viaţa noastră. Protejaţi-vă, purtaţi mască şi aveţi mare grijă de voi. Sănătate multă. Şi vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?", a dezvăluit vedeta.

După spusele sale, soţul său, Virgil Şteblea, a făcut şi el testul pentru a vedea dacă este infectat sau nu. Acesta a ieşit negativ. 

FOTO: Instagram

Modifică Setările