News

Adina Alberts şi Viorel Cataramă, în sfârşit, la altar

Cei doi formează un cuplu de trei ani, dar de abia acum omul de afaceri s-a decis să renunţe la burlăcie. Iar petrecerea se anunţă a fi una fastuoasă.

La 41 de ani, Adina Alberts a intrat în topuri ca fiind una dintre femeile de succes ale ţării. Este medic estetician şi, în ideea asta, are o clinică unde vedetele ţării ajung într-un fel şi pleacă altfel. În 2008, a divorţat de Gerrit Alberts, după o căsnicie de opt ani, partajul bunurilor comune făcându-se pe cale amiabilă.

De partea cealaltă, Viorel Cataramă s-a despărţit în ianuarie de Adela Surugiu, după 15 ani de relaţie. Cei doi au împreună un băiat, pentru a cărui custodie s-au luptat prin tribunale.

Povestea de dragoste a Adinei Alberts şi a lui Viorel Cataramă a început la petrecerea dată de bancherul Dan Pascariu, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani. Viorel Cataramă a fost cel care, remarcând-o pe Adina, a invitat-o la o cină la Casa di David.

Într-un parcurs ascendent, următorul pas al omului de afaceri a fost s-o invite să petreacă împreună un weekend în Dubai, unde au zburat cu avionul personal al lui Viorel şi s-au cazat la cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab, deşi afaceristul are o casă de vacanţă în Emirate.

Apoi, în toamna lui 2010, cei doi s-au mutat împreună în vila lui din Snagov. De-atunci, tot timpul liber şi-l petrec împreună, sacrificând cumva pasiunea lui pentru golf. Ca punct comun, cei doi au o simpatie pentru operă şi muzica simfonică (de altfel, mama Adinei a fost profesoară de pian).

În cercurile de prieteni, Viorel Cataramă e cunoscut ca nefiind un adept al căsătoriei, considerând că hârtiile care leagă doi oameni creează cumva o presiune suplimentară. Cu toate acestea, la un moment dat, pe degetul Adinei a apărut un inel cu un diamant alb solitaire, de aproximativ şase carate, preţul acestuia fiind de cel puţin 100.000 de euro, după estimările unor specialişti în domeniu.

Însă nunta cea mare n-a avut loc atunci. Căci dragostea lor a avut un hop de trecut, acum doi ani, în decembrie, când cei doi au decis să facă o pauză.

O pauză în care afaceristul a ales să fie la fel de elegant la adresa celei care-i fusese parteneră şi pe care spera s-o poată readuce înapoi. „Despre Adina, aş vrea să fac un singur comentariu: pentru mine, va fi mereu cea mai frumoasă femeie din Univers. E singurul comentariu pe care-l fac pe această temă“, a declarat Viorel Cataramă pentru revista noastră, în decembrie 2011, recunoscând totodată că e un bărbat „destul de complicat. Nici n-aş fi putut să fiu altfel“.

Acum, la un an şi jumătate de la acel moment, omul de afaceri şi-a dat seama că Adina este jumătatea lui şi a decis, de dragul ei, să renunţe la burlăcie. Vestea că cei doi vor ajunge în faţa altarului i-a bucurat pe cunoscuţii lor, care aşteptau să joace mai demult la nuntă. Şi, potrivit unor surse din anturajul lor, petrecerea se anunţă a fi una plină de fast.

Invitaţii vor asculta orchestra Operei Române, dar vor dansa şi pe muzica Loredanei, a lui Petre Geambaşu şi a Danielei Condurache.

Cât despre meniu, oaspeţii vor fi răsfăţaţi cu preparate exotice: fructe de mare, miel gătit în stil franţuzesc, brânzeturi şi 9 feluri de vin din Australia, Franţa şi California.

Imediat după nuntă, proaspătul cuplu va pleca în îndepărtata Asie, pe insula Hainan din Marea Chinei de Sud, pentru a petrece luna de miere.

Vezi aici shootingul realizat exclusiv pentru OK! România


Foto: OK! România

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările