News

Adrian Enache a împlinit 53 de ani, dar arată ca de 40 şi simte ca la 30 de ani FOTO

Adrian Enache a împlinit 53 de ani, dar arată ca de 40 şi simte ca la 30 de ani FOTO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Vesel, nonconformist şi exploziv. La fel cum s-a lansat în muzica uşoară este şi acum, când pare să fi aflat cum să păcălească timpul.

Adrian Enache nu se dezminte nici la 53 de ani. Mereu energic, cu glumele la el şi cu alura sa de cuceritor, artistul sfidează timpul cu eleganţă. Şi acum, este la fel de solicitat să cânte atât în ţară, cât şi peste hotare.

Dacă în primăvară ajungea să cânte în SUA şi în Canada, iată că şi aniversarea celor 53 de ani l-a prins tot între două cântări, dar pe alte meridiane: "Încă nu am sărbătorit, am multe evenimente acum", ne-a declarat Adrian Enache.

Privindu-l, nici nu-i dai vârsta din buletin, căci arată de 40 şi simte ca la 30 de ani. De altfel, el ne demonstrează constant că timpul poate fi încetinit cu mers la sală, cu energie bună şi gândire pozitivă. Unde mai pui că activează şi în Naţionala de Fotbal a Artiştilor!

Am vrut să aflăm cum se simte Adrian Enache la 53 de ani: "Simt că întineresc ca în filmul acela cu Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button", glumeşte el.

Artistul s-a născut la 12 iunie 1966, în Galaţi. El este absolvent al Institutului Politehnic, secţia Metalurgie, şi are diplomă de inginer. A mai urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, după ce cinci ani a fost solistul formaţiilor rock Phoebus şi 6200 din oraşul natal. Înainte de a se apuca de muzică, acesta a practicat fotbal de performanţă.

Se mândreşte cu doi copii, din două relaţii diferite. Diana (23), rodul căsniciei cu Corina, şi David Mihnea (14), a cărui mamă este Iuliana Marciuc.

Proaspătă absolventă a Facultăţii de Drept Titu Maiorescu, Diana a moştenit talentul muzical, dar cochetează şi cu moda. Iar David, care tocmai a terminat clasa a 7-a cu premiul al doilea, ia lecţii de pian şi chitară, dar şi de călărie.

Comentarii

Modifică Setările