Grimes susține că nu și-ar putea permite o casă fără ajutorul lui Elon Musk

28 septembrie 2022   Lifestyle

Grimes a recunoscut că nu și-ar putea permite să cumpere o casă fără ajutorul financiar al fostului soț, nimeni altul decât Elon Musk.

Cântăreața, care are doi copii cu CEO-ul Tesla și SpaceX, le-a cerut oamenilor pe Twitter să i se alăture și să sprijine petiția împotriva creșterii prețurilor la locuințe în Texas.

„Colegii mei texani! Petițiile pot părea inutile, dar garantez că politicienii locali le iau în serios”, a scris ea pe Twitter.

„Vă rugăm să semnați pentru a reduce costurile locuințelor în Austin. Există o legislație eficientă pe masă aici, dar avem nevoie de sprijin public”.

În ciuda bunelor ei intenții, unii adepți au criticat-o pe cântăreață pentru că a făcut o petiție pentru ceva despre care, susțin ei, nu a afectat-o.

„Grimes, opinia ta despre „piața imobiliară” este invalidă!”, a scris un utilizator de Twitter.

Vedeta le-a dat imediat răspunsul „În primul rând, nu mi-am putut permite să cumpăr o casă, în Austin, fără ajutorul tatălui lor, deși sunt un artist de succes”.

După câte se pare, bruneta nu este singura pe care Musk o sprijină financiar.

Miliardarul a dezvăluit recent că el și fratele său, Kimbal, i-au oferit sprijin tatălui lor, Errol, când acesta „a rămas fără bani”, cu zeci de ani în urmă.

Mai multe