Camilla a purtat tiara Reginei Elisabeta și haina lui Charles la recepția de la Palat

8 decembrie 2022   Royals

Camilla împrumută lucruri de la soțul său.

Camila Parker Bowles a purtat diadema strălucitoare cu safire și diamante a Reginei Elisabeta pentru a doua oară. De această dată, s-a afișat cu faimoasa bijuterie la recepția Corpului Diplomatic de la Palatul Buckingham , care a avut loc în urmă cu două zile. Ba mai mult, se pare că haina bleumarin cu broderie uimitoare, cu care a făcut senzație, aparține, de fapt, unui alt membru al familiei regale, nimeni altul decât soțului ei, Regele Charles al III-lea.

Piesa vestimentară, este, de fapt, o haină tradițională saudită cunoscută sub numele de daqlah și a fost croită pentru Charles de designerul Yahya Al Bishri când acesta a vizitat Arabia Saudită, în 1998.

Soția regelui, în vârstă de 75 de ani, a purtat această creație peste o rochie neagră și a accesorizat ținuta cu tiara belgiană cu safire purtată cândva de regretata ei soacră, Regina Elisabeta a II-a.

Ea a ales, de asemenea, pentru această seară specială o pereche de cercei și un colier cu safire și diamante, bijuterii pe care Regina Elisabeta le-a primit ca dar de nuntă de la tatăl ei, regele George al VI-lea. Regina consoartă a mai apărut cu acest set neprețuit la banchetul de stat de luna trecută.

Nu este prima dată când neobosita Camilla împrumută ținute din dulapul soțului ei. Ea ales, de asemenea, un sacou pentru un eveniment din timpul Jubileului de platină.

Regele și Camilla i-au avut alături pe Prințul William și Kate Middleton, care a fost de departe vedeta serii în rochia ei roșie cu flori și pietre prețioase. Soția lui William a purtat, în amintirea suveranei, câteva bijuterii moștenite .

Ieri, Camilla a marcat venirea Sărbătorilor cu o petrecere specială pentru copiii bolnavi, pe care a găzduit-o la Clarence House.

Mai multe