Cum a încercat Prințul Andrew să îl lovească pe Charles. Planul urzit

26 septembrie 2022   Royals

Prințul Andrew a făcut lobby pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege, susține o nouă carte explozivă. 

Se spune că Ducele de York a complotat cu Prințesa Diana și cu fosta sa soție, Sarah Ferguson, pentru a-și da deoparte fratele mai mare. 

Conform prețiosului său plan, William urma să preia tronul, iar Andrew să guverneze, asta dacă regina murea înainte ca prințul adolescent să împlinească 18 ani.  

Într-o nouă biografie, expertul regal Angela Levin citează un senior de la Palatul Buckingham care susține că ducele dezamăgit – al doilea în linia succesorală până la nașterea nepotului său – dorea „să conducă țara” într-un fel'. 

“Când Diana era în viață a complotat cu soția lui Andrew, Sarah, ducesa de York, cu care era prietenă, și cu Andrew să încerce să-l dea deoparte pe Prințul Charles. Andrew a făcut lobby cu speranța că Charles nu va deveni rege când va muri mama lor și că William va purta coroana”. 

Comportamentul lui nu a fost pe placul Reginei, care nu a fost de acord. „Cu toate acestea, se pare că a fost foarte supărat că nu putea conduce țara într-un fel”. 

Levin scrie că Andrew nu o voia pe Camilla în preajmă pe atunci și „a încercat să o convingă pe regină să-l împiedice pe Charles să se căsătorească cu ea. 

Andrew a demisionat din viața publică din cauza prieteniei sale cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein. 

El a plătit milioane pentru a soluționa un caz de agresiune sexuală civilă, deși a pretins că nu a cunoscut-o niciodată pe femeie.

Mai multe