De ce William nu i-a fost alături lui Kate când a făcut anunțul legat de cancer. Unde era Prințul?

26 martie 2024   Royals

Vineri a fost o zi ca nicio alta pentru monarhia britanică. Mult așteptata revenire a lui Kate Middleton a fost dulce amară.

Căci da, Prințesa a publicat o filmare cu ea, însă anunțul dureros i-a întristat pe oamenii din întreaga lume. Într-o intervenție fără precedent, după o perioadă intensă de speculații legate de starea de sănătate a Prințesei de Wales, Catherine și-a făcut apariția singură, în curtea reședinței sale. A stat așezată pe o bancă, iar în spate exista un peisaj superb de primăvară: copaci și flori. Noutatea este că Prințesa Kate a apărut singură, fără copii și fără William. Alteța Sa regală a dezvăluit că a început chimioterapia preventivă.

Mulți s-au întrebat care este motivul lipsei Prințului de Wales. William a fost abătut în ultima perioadă și mai mult absent de la îndatoririle regale.

După distribuirea filmării BBC, unii telespectatori din întreaga lume și utilizatori ai rețelelor sociale s-au grăbit să se întrebe de ce soțul lui Kate, Prințul William, nu a apărut alături de ea în videoclip, scrie publicația HELLO!.

Potrivit ”The Times”, surse regale au spus: „De data aceasta, a fost vorba despre o femeie puternică, o prințesă curajoasă, care vine cu un mesaj către națiunea ei. Nu avea nevoie să îi stea cineva alături, pentru că a fost o declarație de curaj. Singură împotriva bolii.” Și au făcut referire și la prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani: „El și familia au sprijinit-o pe Kate din umbră”.

Cumva, soțul nu a fost vizibil în filmare, însă am fost lăsați să înțelegem că William o sprijină 100%.

Între ei există o complicitate adorabilă, chiar dacă tabloidele și-au împânzit paginile cu zvonuri legate de o presupusă amantă, o fostă vecină de-ale lui Kate.

Corespondentul regal al revistei HELLO!, Danielle Stacey, a mai remarcat: „Ni s-a spus că Prințesa de Wales și-a scris singură discursul. Era așadar potrivit ca tot singură să-l transmită public. Apropiații lui Kate îi menționează adesea tăria de caracter, iar mesajul ei este în mod cert un exemplu uriaș în acest sens. Prințesa l-a pomenit pe soț, a lăsat să se înțeleagă că sunt împreună în această luptă. El este o sursă de mângâiere și liniștire și, fără îndoială, Prințul este mândru de curajul soției sale și că a ales să dea vestea în felul ei.”

Foto: Getty Images

Mai multe