Detaliul important care a scăpat multor fani regali, după ce a fost publicat portretul Prințului George

22 iulie 2024   Royals

Prințesa de Wales este autoarea celui mai recent portret regal al moștenitorului regal George, care marchează împlinirea celor 11 ani de viață a primului său născut.

O nouă fotografie a Prințului George, făcută de mama sa, Prințesa de Wales, a fost lansată luni pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare a viitorului rege.

Este posibil însă ca unii fani regali să fi omis un mic detaliu, deoarece imaginea alb-negru a fost încărcată pe contul oficial de Instagram al Prințului William și al Prințesei Kate.

Se pare că fotografia care a apărut pe fluxul principal al cuplului regal este o versiune ușor decupată a fotografiei originale, decupaj care ”i-a tăiat mâinile” lui George, anunță publicația HELLO!.

Și nu, de data aceasta, nu mai este vorba de Photoshop, ci de un detaliu interesant legat de mâinile tânărului.

Versiunea completă a fost încărcată pe Instagram în secțiunea Stories, care preia imagini mai lungi, dezvăluind un detaliu adorabil. Tânărul regal poartă o brățară a prieteniei la încheietura mâinii sale stângi.

Palatul Kensington a refuzat să dezvăluie cine i-a dăruit lui George accesoriul.

Mama sa, Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a realizat fotografia la începutul acestei luni la Windsor. Instantaneul îl arată pe George radiind în fața camerei, aplecându-se ușor în față în timp ce stă pe o bancă de piatră, foarte elegant și matur în costumul lui. Tânărul s-a schimbat mult, a crescut considerabil în ultimul an.

Se pare că brățările prieteniei sunt foarte apreciate în familia regală. O astfel de brățară poartă și micuța Charlotte și, surpriză, chiar și Regele Charles.

Este posibil să fie o legătură specială a copiilor cu bunicul, mai ales pe fondul provocărilor de sănătate care au zguduit în ultimele luni familia regală britanică.

Menținând tradiția, Kate își fotografiază copiii cu ocazia zilelor lor de naștere. Chiar și în acest an dificil, a reușit să realizeze portretele regale atât de apreciate de fani. Chiar și ziua Reginei Camilla a marcat-o în urmă cu câteva zile cu o imagine inedită, surprinsă tot de ea, însă e adevărat, nu nouă, ci de acum câțiva ani.

Foto: GettyImages & Instagram

Mai multe