Eleganță desăvârșită. Regina Letizia, răvășitoare într-o „little black dress” de senzație!

13 noiembrie 2022   Royals

Regina Letizia a Spaniei este definiția eleganței la evenimentul la care s-a prezentat alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, în Almería.

Mama a doi copii a purtat o rochie neagră, elegantă, cu umerii la vedere la ceremonia de acordare a premiilor Macael, înființate în 1985 pentru a răsplăti munca și talentul celor care activează în domenii creative precum arhitectură, meșteșuguri și design.

Stilizată ca întotdeauna din cap până-n picioare, regina de 50 de ani și-a asortat la rochia neagră, midi, care-i pune în valoare silueta demnă de invidie, o pereche de încălțări nude, extrem de atrăgătoare datorită tocului înalt, dar și a baretei împodobite cu strasuri de mare efect.

Un alt accesoriu care conferă strălucire întregii ținute regale au fost cerceii cu diamante, care pot fi admirați în deplinătatea frumuseții lor datorită coafurii alese – un coc elegant, într-o perfectă armonie cu restul imaginii desăvârșite a Reginei Letizia.

Machiajul Majestății Sale îi evidențiază perfect trăsăturile minunate ale soției regelui spaniol prin nuanța roz aleasă pentru buze și fardul de ochi în aceeași culoare feminină și atrăgătoare.

Regina spaniolă a fost însoțită la evenimentul Macael Awards de soțul ei, Regele Felipe, care a arătat la fel de sofisticat în ținuta aleasă cu această ocazie – un costum bleumarin și o cravată violetă.

Foto - GettyImages

Mai multe