Harry și Meghan s-au întors în America. Dezamăgirea cu care Ducesa a părăsit țara

21 septembrie 2022   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în California după perioada prelungită de doliu pe care au trăit-o în Marea Britanie după moartea Reginei.

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit țara marți, la o zi după ce au participat la funeraliile Reginei.

După câte se pare, actrița nu a reușit să aibă o întâlnire privată cu Regele Charles așa cum și-a dorit.

Cei doi locuiesc în Montecito împreună cu copiii lor. De această dată fiul lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și fiica Lilibet, în vârstă de un an, au rămas cu mama lui Markle, Doria Ragland.

Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, s-au mutat în orașul de coastă după ce au renunțat la îndatoririle regale în 2020.

Toate privirile au fost ațintite asupra ducilor în timpul pe care aceștia l-au petrecut în Anglia, unde s-au reunit cu Prințul William, și cu soția lui, Kate Middleton. 

Cei patru au avut o serie de interacțiuni tensionate, și-au aruncat priviri reci și au păstrat distanța la înmormântarea Reginei de luni.

Dincolo de toate astea, Meghan a fost pentru soțul său un sprijin tăcut , spune expertul în limbajul corpului și autoarea Judi James.

Atât ea, cât și Harry s-au despărțit cu ochii în lacrimi de suverană. „Atunci când mergea la o distanță mare de fratele său, se putea observa cum își încrețește sprâncenele și clipește rapid, semne clare că încearcă să oprească lacrimile”, remarcă James.

Elizabeth a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie istorică de 70 de ani. 

În zilele care au urmat, Harry și Markle s-au confruntat cu o serie de dificultăți. 

Cei doi nu au fost invitați la la recepția care a avut loc înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta la Palatul Buckingham, potrivit Telegraph.

Ducii au primit o invitație la marele eveniment, găzduit de Regele Charles al III-lea și Regina Consort Camilla, pentru liderii mondiali și membrii regali străini. După au fost informați că numai regalii care lucrează sunt bineveniți. 

Lui Harry, care a servit 10 ani în armată i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea Reginei. Cu toate acestea, Regele Charles i-a permis să o poarte la priveghi. Harry a fost deposedat de titlurile militare când a demisionat din funcția de membru activ al familiei regale.

Mai multe