Cu toate că i-a distrus mariajul, Prințesa Diana avea și vorbe bune la adresa amantei soțului ei, Camilla

10 octombrie 2024   Royals

Camilla Parker Bowles fost rivala Prințesei Diana, însă, la un moment dat, prima soție a lui Charles a reușit să spună ceva frumos despre cea care-i distrugea mariajul.

Fostul corespondent regal de la BBC, Jennie Bond, a dezvăluit audienței de la News UK că Lady Di a dat dovadă de sinceritate maximă atunci când a invitat-o la Palatul Kensington și i-a vorbit despre amanta soțului ei.

Fosta Prințesă de Wales – care a murit în 1997 în urma unui accident auto – a discutat cu fostul corespondent regal despre căsnicia ei și relația pe care soțul o avea cu Camilla, iar declarațiile făcute ies abia acum la iveală.

Ulterior discuției între patru ochi dintre Lady Di și Jennie, Diana i-a oferit un interviu jurnalistului Martin Bashir, în care a aprofundat subiectul delicat. „Era complicată și confuză, dar îmi plăcea mult de ea”, a început să vorbească Jennie despre regretata Prințesă a Inimilor, care a fost destuld e apropiată de ea. „M-a invitat la palat de mai multe ori ca să vorbim... Am avut discuții îndelungate și mi-a spus totul...”, a conchis aceasta.

„Mi-a spus că erau trei în acea căsnicie”, a dezvăluit fostul corespondent regal, care nu știa atunci dacă Lady Di se referea aventurile ei sau la idila soțului ei cu Camilla Parker Bowles. „Mi-a spus că ea o considera pe Camilla o amantă loială și discretă și, pentru asta, merita toată aprecierea ei”, a continuat expertul regal.  

„N-am auzit niciodată așa ceva, Jennie!”, a ținut să-i spună Arthur Edwards, fotograful de la The Sun, specialistului regal, când a auzit declarația Prințesei Diana. „E incredibil!”, a conchis el. Este cu adevărat greu de crezut că Diana i-a găsit calități amantei soțului ei, dar situația putea fi mult mai rea dacă Charles ar fi avut o relație extraconjugală cu o femeie care s-ar fi lăudat cu cucerirea ei. Așa, „loială și discretă”, Camilla a reușit să rămână la brațul actualului rege britanic și-n ziua de azi...

Jennie a relatat despre familia regală timp de 14 ani, dar nu a făcut niciodată această dezvăluire până acum, nu a vorbit niciodată despre acea conversație sinceră pe care o avusese cu Prințesa Diana.

„Jennie, ceea ce ți-am mărturisit rămâne între noi două, da?”, i-a spus Diana corespondentului regal în acea concersație revelatoare. „Ce putem să fac?! Nu puteam să spun ceva ce m-a rugat să nu fac public, nu?”, a explicat Bond, însă s-a răzgândit între timp, spre încântarea fanilor regali, care o aprecierează pe Prințesa Diana chiar și acum, după atâția ani câți s-au scurs de la moartea ei.

foto - Profimedia

Mai multe