Urgența care-a făcut-o pe Kate să intre cu Charlotte într-un pub. Ce rugăminte a avut?

13 iulie 2024   Royals

Orice părinte o poate înțelege pe Kate Middleton atunci când a fost nevoită să intre cu fiica ei minoră într-un pub din sudul Londrei. Ce rugăminte a avut prințesa la bar?

Londonezii nu au șansa să le vadă oricând pe Prințesa de Wales și Prințesa Charlotte într-un pub obișnuit. Ele sunt păzite îndeaproape de echipa lor de securitate și nu ajung niciodată să viziteze locuri obișnuite fără să se facă pregătiri în prealabil în acest sens. Totuși, acum era o urgență și mămica regală căuta un mic ajutor pentru fiica ei, avea o rugăminte…

Copiii sunt imprevizibili și fiica viitoarei regine britanice nu este nici ea o excepție. Cele două prințese se aflau prin Londra când Charlotte i-a spus mamei sale că are nevoie să meargă la toaletă. Pubul Phoenix din Stockwell a fost primul loc public întâlnit în drumul lor în 2018, când s-a întâmplat întreaga lor abatere de la drumul oficial, așa că mama și fiica au intrat în el sperând că li se va permite celei mici să folosească toaleta.

Clienților nu le-a venit a crede că aveau niște regalități chiar la câțiva metri de ei și, mai mult de-atât, le-au văzut pe cele două prințese purtându-se atât de normal. Maggie McKinney, client frecvent al publului, a dezvăluit în MailOnline: „Stăteam în locul meu obișnuit când mi-am ridicat privirea și am văzut-o pe Kate Middleton, adică pe Ducesa de Cambridge (n.r. titulatura ei de-atunci) și pe fiica sa, Prințesa Charlotte. Fetița mergea în urma mamei sale, a intrat la toaletă și apoi a ieșit”, a povestit clienta uimită.

„N-au stat mai mult de 10 minute în pub. Păreau foarte drăguțe amândouă, absolut normale. Prințesa Kate o ținea de mână pe fiica sa, iar Prințesa Charlotte era ca orice altă fetiță de vârsta ei”, a conchis femeia.

Totuși, înainte de-a intra cele două prințese în pub, a verificat o femeie îmbrăcată în haine obișnuite locul, ea fiind ofițerul lor de securitate, și a întrebat dacă o fetiță poate intra la ei ca să le folosescă toaleta. Nimeni nu se aștepta ca fetița respectivă să fie o prințesă în carne și oase!

Acum, Prințesa Charlotte și cu frații ei, Prințul George și Prințul Louis, se pregătesc să-și petreacă o parte din vara aceasta la Balmoral, în vacanța regală de vară obișnuită pentru familia regală britanică, prima de când Regina Elisabeta a II-a a murit.

Prințul William și Kate Middleton, împreună cu copiii lor, vor petrece timpul la Balmoral, dar vor fi cazați la reședința lor din împrejurimi. Ei au propria lor casă în zonă, o cabană pe nume Tam-Na-Ghar, dăruită lui William de către străbunica lui, Regina Mamă, înainte de-a deceda în 2002. Cabana destul de modestă are trei dormitoare și este cât se poate de privată, iar cei mici cu siguranță se vor simți bine acolo.

foto - Profimedia

Mai multe