Prinţul William a răspuns, vizibil frustrat, atacurilor lui Meghan Markle: "Familia regală nu este deloc rasistă! Voi vorbi cu fratele meu"

12 martie 2021   Kate & William

Nu stă deloc în obiceiul membrilor familiei regale britanice să dea replici, pe stradă, acuzaţiilor din presă.

Aceştia trebuie să îşi păstreze eleganţa, singura modalitate de a răspunde într-o chestiune arzătoare fiind prin intermediul comunicatelor de presă. Cu toate acestea, Prinţul William a încălcat acest protocol, atunci când a răspuns întrebărilor unui reporter insistent, atunci când el şi Kate Middleton au vizitat o şcoală din Londra. 

La plecarea de la evenimentul la care au fost invitaţi, un reporter Sky News l-a chestionat pe Prinţul William legat de afirmaţiile făcute de Harry şi Meghan în interviul acordat lui Oprah.

"Sir, aţi vorbit cu fratele dvs. după interviu?", a fost întrebat prinţul, răspunsul acestuia fiind că nu a vorbit cu Harry, dar urmează s-o facă. Reporterul a continuat şi l-a întrebat pe Prinţul William dacă familia regală este o familie rasistă. 

În acel moment, William s-a întors spre reporter astfel încât acesta să-l audă foarte clar şi a răspuns scurt şi oarecum calm: "Nu suntem deloc o familie rasistă". Martorii acestui scurt dialog susţin că William şi-a ascuns cu greu frustrarea în voce şi pe faţă, deşi, în înregistrarea postată în presa britanică, ducele pare destul de stăpân pe sine.

Instituţia Palatului Kensington a refuzat să comenteze afirmaţiile Prinţului William, susţinând că ducele are dreptul să spună ceea ce doreşte. 

Foto: Profimedia

Mai multe