Kate Middleton a întâlnit-o pentru prima dată pe Regină când Prințul William nu îi era alături. Cum a reacționat suverana

26 octombrie 2022   Royals

 Prințesa de Wales a întâlnit-o pentru prima dată pe suverană în 2008, la o nuntă regală, când Prințul William nu îi era alături.

Kate, care este acum noua Prințesă de Wales , este favorita familiei regale și a publicului.  Cu mulți ani înainte ca ea și William să se căsătorească la Westminster Abbey,  a fost nevoită să se vadă cu rudele jumătății sale. Culmea, Kate s-a întâlnit, de fapt, cu Regina pentru prima dată fără să îl aibă lângă ea pe Prințul William

După ce s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Scoția, unde amândoi au studiat inițial același curs de istorie a artei, William și Kate au făcut publică relația lor . Se întâmpla în 2004, când cei doi fuseseră văzuți împreună într-o vacanță la schi. 

Apoi s-au despărțit pentru câteva luni, în 2007, înainte ca dragostea lor să își urmeze cursul. William a explicat de ce s-au separat pentru scurt timp într-un interviu din 2010, după anunțul logodnei lor: „Amândoi eram foarte tineri, ne definiam ca atare și eram personaje diferite. Am încercat foarte mult să ne aflăm calea. Lucrurile s-au rezolvat în bine”.

La un an după ce au reluat povestea, Kate urma să îi fie prezentată bunicii lui William, regina. Dar, din păcate, acesta nu a putut să li se alăture la importantul eveniment.

În toamna lui 2008, fiul Prințesei Anne, Peter Phillips, și fosta lui soție, Autumn, s-au căsătorit la Capela Sf. George din Castelul Windsor.

William a mers la o altă nuntă, care avea loc în afara Marii Britanii și, prin urmare, nu a fost prezent. Dar, din fericire pentru Kate, Regina a fost primitoare și prima lor întâlnire a decurs bine. 

Într-un interviu, Kate a spus: „Ei bine, am cunoscut-o prima dată la nunta lui Peter și Autumn. Și s-a întâmplat în preajma multor oaspeți, dar ea a fost prietenoasă și... a fost bine".

„Este foarte primitoare. Ea știa că era o zi mare și că totul se petrecea cu Peter și Autumn acolo și și-a dorit să o întâlnească pe Kate, așa că a fost foarte drăguț din partea ei să vină și să o salute”, a adăugat William.

Viitorul rege primise deja o invitație de la fosta lui iubită, Jecca Craig, pentru nunta fratelui ei din Kenya. Se crede că William a rămas apropiat de familie și a participat ulterior la nunta lui Craig, care a avut loc în 2016.

Lipsa lui William de la nunta vărului său nu a supărat  familia regală. “Este o ciocnire nefericită, dar a vorbit cu vărul său Peter și este în regulă cu situația. Iubita lui va fi acolo în absența lui”, s-a spus la acea vreme.

În același an, în 2008, Kate a participat la o altă nuntă regală , cea dintre Lady Rose Windsor și George Gilman,  și a fost din nou singură, în timp ce William slujea la bordul HMS Iron Duke în Caraibe.

Kate Moddleton și Regina au avut de atunci o relație apropiat. În septembrie, Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Adelaide Cottage, astfel încât să poată fi mai aproape de suverană.

Mai multe