Kate Middleton renunță la rigiditatea vestimentară din ultima vreme, cu o ținută din perioada sa relaxată

7 februarie 2023   Royals

Kate Middleton continuă campania de bună gestionare emoțională, în plin vârtej mediatic generat de cumnatul său.

A pornit pe drumul său și nimeni pare că n-o dezechilibrează pe Prințesa de Wales, nici măcar sondajele britanice, care arată că popularitatea familiei regale e în scădere.

Oricum, dintre toți membrii regali, Prințesa Kate Middleton stă cel mai bine la capitolul imagine. Iar proiectele sale centrate pe educație nu fac decât s-o plaseze în topul preferințelor oamenilor.

În urma proiectului demarat de Prințesă și dedicat educației și dezvoltării timpurii, Kate Middleton și-a continuat periplul și luni, când a mers la Școala Primară St. John din Bethnal Green, pentru a sta de vorbă cu copiii și a le explica importanța conectării cu ceilalți atunci când trăiesc anumite emoții.

Kate Middleton este extrem de empatică atunci când se află în mijlocul oamenilor și mai ales, printre copii. O mamă echilibrată și foarte educată reușește să-și gestioneze foarte bine emoțiile. Atunci când ele devin acaparatoare, pot degenera, iar Prințesa a vorbit în repetate rânduri despre pericolul depresiei și a altor probleme mintale. Chiar l-a ”atins” gentil pe Prințul Harry, imediat după lansarea cărții sale, căci Kate Middleton a explicat într-o altă conferință că, uneori, atunci când ai probleme de sănătate mintală, doar dialogul cu un psihoterapeut s-ar putea să nu fie suficient. Aluzie la Prințul Harry, care a trecut prin multe episoade de tulburare psihică.

Prințesa de Wales în vârstă de 41 de ani a abordat la întâlnirea cu copiii un look foarte fresh, o bluză în dungi care i-a mai înveselit linia vestimentară uni din ultima vreme. Cumva, parcă ne era dor de hainele sale vesele, din perioada în care era Ducesa de Cambridge. Căci protocolul s-a schimbat drastic odată cu primirea titlului de Prințesă de Wales. Dată fiind întâlnirea de la școală, Kate Middleton și-a permis o vestimentație mai relaxată. A îmbrăcat o ținută cu care a mai fost văzută în 2019, la o ieșire alături de Prințul William, la Cutty Sark din Greenwich.

Prințesa a lăudat răspunsul unei fetițe la întrebarea ce faci când devii foarte nervos. Micuța i-a zis că e bine să respiri adânc și să bei apă, înainte de a da replica. Kate Middleton a fost încântată de reacție: ”Bravo! Cred că este o idee minunată!”, a asigurat-o prințesa.

După care, a explicat tuturor: ”Cred cu tărie că e important să-i ghidăm pe copii în fiecare pas al evoluției lor, să aibă deprinderile necesare și capacitatea de a evolua din punct de vedere social și emoțional.”

Foto: Profimedia

Mai multe