„Louis și Charlotte parcă sunt din anii ’50!” Meghan n-a vrut „reguli regale idioate” pentru copiii ei

9 martie 2023   Royals

Știm că există multe motive pentru care Ducii de Sussex au părăsit familia regală britanică. Totuși continuă să apară noi detalii care i-ar făcut pe Meghan Markle și pe Prințul Harry să spună că-și doresc altceva de la viață.

În februarie 2020, la numai câteva zile după ce au anunțat public că așteptau al doilea copil, s-a aflat și că Meghan și Harry nu se vor mai întoarce la îndatoririle lor regale.

Într-o carte nouă, scrisă de Tom Quinn, numită „Gilded Youth An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, un fost consilier regal a vorbit despre cât de mult au afectat-o pe Meghan regulile regale.

„Meghan nu suporta să fie controlată de protocolul regal!”, a dezvăluit sursa preluată de publicația Daily Mirror. „De pildă… la Palatul Kensington, membrii familiei regale trebuie să anunțe din timp că vor ieși din palat și unde se vor duce”, a explicat acesta.

În timp ce membrii familiei regale consideră asemenea reguli ca fiind vitale, Meghan le considera „idioate”. „Cred că Charles a fost de acord cu Meghan în mai multe privințe – și el consideră mare parte din protocol ca fiind aiurea, dar tot el recunoaște că nu-i simplu de schimbat. William a fost crescut așa, lucru care se vede și la copiii lui. Louis și Charlotte par niște copii din anii ’50!”, a continuat acesta.

Totuși, atunci când faci parte dintr-o familie regală, regulile sunt ne-negociabile, indiferent cât de caraghioase par. „Meghan își dorește altceva pentru copiii ei – își dorește acea libertate americană care-ți permite să spui și să faci ce vrei, să mergi oriunde”, spune sursa citată.

E limpede că cei doi părinți obțin exact ceea ce își doresc pentru copiii lor în SUA – o copilărie normală, departe de lumina reflectoarelor și mult mai puține reguli decât la palat pentru cei mici.

Foto - Profimedia, Netflix

Mai multe