Nimeni nu vrea să cânte la încoronarea lui Charles! Ce vedete l-au refuzat pe rege

3 martie 2023   Royals

La Jubileul Reginei s-au înghesuit, la încoronarea Regelui nu vor să participe. Ce vedete l-au refuzat pe Charles?

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai 2023, iar festivitățile se vor întinde pe trei zile. A doua zi după ceremonie, Palatul Buckingham ne informează că va aduna „iconuri muzicale globale și vedete contemporane” pentru Concetul Încoronării de la Castelul Windsor, de pe 7 mai.

Pentru Jubileul de Platină al Reginei, din iunie 2022, s-au prezentat Queen + Adam Lambert, Diana Ross, Alicia Keys, Elton John, Craig David, Elbow, Sir Rod Stewart, Celeste și alții. Și ne așteptam și la evenimentul anului 2023, Încoronarea Regelui Charles, să se îmbulzească vedetele. Când colo, nu e deloc asta situația!

Harry Styles nu va cânta la Concertul Încoronării pentru că se va afla în turneul său Love on Tour în acel moment. Adele este alt artist care refuză să participe la cel mai important eveniment al anului 2023. Iar motivul ei nu este la fel de logic ca al lui Styles. Ea, pur și simplu, nu vrea să facă parte dintr-un asemenea show din cauza costurilor unui eveniment de acest calibru.

Se pare că Adele consideră ca brandul ei reprezintă oamanii de rând, care n-au de-a face cu tot glamour-ul unei încoronări. Puțin cam American din partea ei, dar, deh, faimoasa cântăreață locuiește de ceva timp în SUA, iar acest lucru începe să se simtă tot mai mult.

Elton John a dat și el un răspuns negativ din cauza faptului că atunci se va afla în turneul său european. Ne miră puțin respingerea lui, având în vedere că artistul era prieten apropiat de-ai Prințesei Diana și nu pare un critic asupru la adresa monarhiei, ci, dimpotrivă, un susținător al tradiției britanice.

Spice Girls au fost și ele invitate să urce pe scena încoronării, însă, la fel ca alți artiști britanici de marcă, au refuzat să cânte la festivitățile regale. „Anii ’90 au trecut. Acum vrem să știm cine sunt cu adevărat membrii familiei regale și adevărul e că am aflat recent, prin cartea Prințului Harry și scandalul cu Prințul Andrew, cum s-au gestionat asemenea situații delicate. Nu poți să fii cel mai mare artist al lumii și să susții regalitatea pur și simplu și să mai funcționeze acest lucru ca pe vremuri!”, a declarat Michael Cragg, autorul cărții Reach For The Stars despre scena pop a anilor ’90 și 2000.

În ciuda răspunsului dat de fosta lui formație, Take That, Robbie Williams a refuzat și el participarea la Încoronarea Regelui Charles. Și el e atât de ocupat, încât nu are cum să fie prezent pe 7 mai.

Totuși cine va susține recital la încoronarea Regelui Charles, ce vedete sunt confirmate până în prezent?

Take That, Kylie și Dannii Minogue, Andrew Lloyd Webber și Lionel Richie. Nu sunt cele mai mari nume din muzică în acest moment, dar măcar nu va rămâne scena goală, nu?

Foto - GettyImages

Mai multe