Noi imagini cu Harry și Meghan au apărut în spațiul public. Ce fericiți sunt Ducii de Sussex

3 aprilie 2024   Royals

Ducele și ducesa de Sussex și-au folosit platforma pentru a evidenția Colecția de artă și istorie afro-americană Kinsey.

Foarte preocupați de artă și filantropie, deopotrivă, cei doi au participat la încă un eveniment de profil.

Meghan Markle, 42 de ani, și Prințul Harry, 39 de ani, s-au ocupat activ recent de un eveniment artistic, menit să marcheze contribuțiile semnificative ale culturii afro-americane, scrie publicația HELLO!

Ducii de Sussex s-au folosit de platforma lor media, care este foarte cunoscută. Însă ce a atras atenția foarte mult nu este evenimentul în sine, cât conexiunea tandră pe care cei doi o împărtășesc. Probabil că nu mai este un secret pentru nimeni, fosta actriță și mezinul regelui Charles trec prin viață amândoi de mână, sprijinindu-se reciproc. Este o conexiune specială și o binecuvântare pentru Harry, care are în sfârșit familia visat, iubire și afecțiune și mai presus de toate, prietenie.

Imaginile apărute recent în spațiul public spun totul!

Cuplul este cât se poate de îndrăgostit, după ce fotografiile nou lansate au fost postate marți pe rețelele de socializare. Într-una dintre imagini, se observă conexiunea superbă dintre ei și felul în care zâmbesc împreună, în același timp.

Această inițiativă a fost detaliată într-un comunicat de presă pe site-ul lor oficial, marcând efortul lor continuu de a sprijini conservarea și educația culturală.

Evenimentul, care a avut loc pe 21 martie pe Stadionul Sofi din Hollywood Park, a strâns multe personalități care au un interes vădit în sectoarele de artă și filantropie.

”Familia Kinsey a fost onorată să se asocieze cu Ducele și Ducesa de Sussex pentru a găzdui un eveniment pe 21 martie la Expoziția Kinsey Collection, la Stadionul Sofi din Hollywood Park. Curatorul colecției, Khalil Kinsey, le-a făcut un tur de onoare ducilor. Multe personalități cunoscute au fost prezente. S-a discutat despre importanța artei realizată de oamenii de culoare și despre modul în care diferitele comunități pot conlucra pentru a păstra această secvență vitală a istoriei americane. Evenimentul a fost posibil prin colaborarea Fundației Archewell cu Fundația Bernard și Shirley Kinsey pentru Arte și Educație.”, se arată pe pagina oficială a Colecției Kinsey. Prezentă a fost și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland.

Foto: Profimedia, GettyImages & M Sayles

Mai multe