Regina Letizia, copia fidelă a lui Wednesday Addams! Cum s-a prezentat la un eveniment

19 ianuarie 2023   Royals

Regina Spaniei a abordat un stil goth-glam la deschiderea Târgului de Turism din Madrid, pe 18 ianuarie.

Regina de 50 de ani l-a însoțit pe soțul ei, Regele Felipe al VI-lea (54), la cea de-a 43-a ediție a Târgului de Turism din Madrid 2023, care este organizat în incinta Centrului de Expoziții Ifema.

Mama a trei copii, Regina Letizia a preferat un look confortabil format dintr-un pulover negru cu guler alb supradimensionat, cu mâneci trei sferturi și o pereche de pantaloni de stofă în aceeași nuanță întunecată.

Accesoriul care a atras atenția în mod deosebit a fost gulerul statement din dantelă albă pe care l-a purtat la puloverul simplu. Și, dacă vă întrebați cu cine seamănă îmbrăcată așa, ei bine, regina europeană pare copia fidelă a lui Wednesday Addam, nu credeți?

Imaginea goth, devenită cunoscută recent datorită serialului „Wednesday” difuzat de Netflix, a fost completată de o curea tot neagră și ghete înalte în aceeași nuanță. Regina și-a strâns părul într-o coadă de cal și a optat pentru un machiaj care să-i pună în evidență privirea, cu smokey eyes grena și un ruj nude. La ținuta sa simplă și confortabilă, Regina Spaniei a asortat o pereche de cercei argintii cu diamante.

Regina Letizia s-a aflat, la evenimentul anual, în prezența soțului ei, dar și a președintelui regional al Madridului, Isabel Diaz Ayuso, și a Ministrului Industriei și a Turismului.

Târgul de Turism din Madrid va fi deschis până pe 22 ianuarie, timp în care 131 de țări participante și 8.500 de expozanți își vor expune ofertele turistice. Evenimentul îi aduce Madridului peste 400 de milioane de euro și este singurul târg care s-a ținut continuu, chiar și în pandemie.

Foto - Profimedia

Mai multe