Relația dintre Kate și Meghan, compromisă de la prima întâlnire, când ducesa s-a prezentat… desculță

11 ianuarie 2024   Royals

Un expert regal e de părere că prietenia dintre Meghan Markle și Prințesa Catherine a fost compromisă încă de la început. Ce-a greșit Ducesa de Sussex?

Soția Prințului Harry a luat o decizie surprinzătoare atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton pentru prima dată, iar acest lucru evidențiază diferența majoră dintre cele două cumnate regale, susține un expert regal.

Editorul de la Mail on Sunday, Charlotte Griffiths, a vorbit cu gazda emisiunii GB News, Mark Dolan, despre relația distanțată dintre Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex, susținând că o împăcare între cele două „e puțin probabilă”.

„N-au fost niciodată prietene cu adevărat. Cred că Kate s-au putea preface, dacă e nevoită să facă asta. Ca atunci când a murit Regina Elisabeta și a trebuit să meargă împreună cu Meghan să întâlnească mulțimile de oameni”, a declarat expertul regal.

„Atunci n-au fost prea convingătoare cele două, dar prințesa poate să fie mai convingătoare de-atât. Cred că Middleton a fost destul de rece cu Meghan și nici n-a reușit să se apropie de ea pe parcurs. Și nici Markle nu i-a oferit motive să facă asta. Meghan se aștepta să primească o îmbrățișare la prima lor întâlnire, dar s-a prezentat fără… încălțări în picioare”, a continuat aceasta să povestească.

Editorul britanic susține că, pentru prima întâlnire cu viitoarea Regină a Marii Britanii, e de așteptat să te prezinți încălțat. Griffiths e de părere că Prințul William și Kate nu s-au apropiat niciodată prea mult de Meghan, însă nici soția Prințului Harry nu s-a purtat ireproșabil.

În timp ce Kate a fost întotdeauna prea protocolară, Meghan s-a simțit prea mult ofensată, a jucat rolul victimei în ceea ce privește relația cu familia regală britanică și cu presa tabloidă din țara natală a soțului ei.

Mark Dolan susține că, atunci când Meghan Markle a intrat în familia regală, lumea o adora, o considera următoarea Prințesă Diana. Însă Griffiths îl contrazice pe jurnalist: „Nu știu dacă o consideram noua Diana, dar cu siguranță că ni se părea un personaj strălucitor. Ea ținea atunci prima pagină a ziarelor pentru că era o figură nouă în peisaj. Însă și-a ratat singură șansa primită, de-a face ceva remarcabil în sânul monarhiei britanice”, a conchis aceasta.

Nu se știe motivul pentru care Meghan era desculță când a făcut cunoștință cu cumnata ei, însă nici nu contează prea mult. Ceea ce subliniază presa britanică e că cele două figuri regale extrem de mediatizate sunt diferite complet, lucru peste care n-au putut trece nici prințesa, nici ducesa, într-un final.

foto - GettyImages

Mai multe