Spectaculoasa Regină Margareta a Danemarcei. Suverana a impresionat cu o rochie remarcabilă

16 iunie 2023   Royals

Este ravisanta și nonconformista Regină a Danemarcei, Margareta a II-a. Suverana a impresionat la balul organizat în cinstea Regelui Harald V al Norvegiei și a Reginei Sonja.

Regele Harald și Regina Sonja se află în Copenhaga, într-o vizita oficială, dar nu de stat, de două zile, în Danemarca: este vorba de 15 și 16 iunie. După ce ieri Regina Margareta a Danemarcei a întâmpinat cuplul regal norvegian, seara a organizat o cină de gală pentru oaspeții săi de rang înalt, la Castelul Amalienborg. Aici, eleganta suverană a impresionat cu ținuta sa, căci regina a optat pentru o rochie absolut spectaculoasă. Este o alegere neașteptată, căci de mult nu a mai fost văzută îmbrăcând o ținută regală atât de tinerească!

În cursul zilei de ieri, la debutul vizitei oficiale a cuplului regal norvegian, Regina Margareta a Danemarcei i-a întâmpinat îmbrăcată într-o ținută sobră, în stilul său, dar din care nu lipsea culoarea.

Seara însă, a fost o altă poveste. O poveste regală, cu adevărat, căci atât suverana daneză, cât și regii norvegieni au impresionat cu ținutele Maiestăților Lor.

De la cina regală nu a lipsit nici cuplul moștenitor al tronului danez: fiul cel mare al Margaretei, Prințul Frederik, cu soția sa, eleganta Prințesă Mary.

După încheierea cinei festive, Regele Harald, Regina Sonja, Prințul Moștenitor Frederik și Prințesa Moștenitoare Mary s-au îmbarcat pe iahtul regal The Norge and The Dannebrog și au călătorit la Aarhus.

Superbele reprezentante ale coroanei daneze, Regina Margareta și Prințesa moștenitoare Mary au impresionat cu look-ul lor fabulos, cu adevărat regal. Desigur, din acest ambient nu puteau lipsi diademele, bijuteriile supreme ale membrelor familiilor regale, semn că evenimentul a fost unul dintre cele mai distinse!

Potrivit Couture and Royals, rochia Reginei este de la designerul danez Birgitte Thaulow, iar Margareta a Danemarcei și-a completat look-ul sofisticat cu diadema Pearl Poiré Tiara, Danish Crown Pearl și Ruby Parure.

În schimb Mary, viitoarea regină daneză, a purtat o rochie în care a mai apărut tot în compania regilor norvegieni, în 2017, când aceștia și-au marcat la comun aniversarea de 80 de ani. Prințesa moștenitoare a purtat o diademă vitage, obținută la o licitație regală din 2012, pe care însă nu a purtat-o până în 2015.

Foto: Profimedia

Mai multe