Ultimul interviu al lui Thomas Markle! Ce a spus despre Meghan şi de ce vrea să dispară din centrul atenţiei?

13 august 2018   Royals

Thomas Markle nu s-a schimbat deloc în ultimele săptămâni. Chiar dacă Meghan Markle le-ar fi spus prietenilor că îşi doreşte să discute cu tatăl ei, însă doar când acesta nu va mai da interviuri în presă, acesta pare a nu ţine cont de ce spune fiica lui.

În acest weekend, tatăl Ducesei de Sussex a vorbit din nou cu jurnaliştii de la Daily Mail şi de la The Sun, cărora le-a dezvăluit că a fost scos definitiv din viaţa lui Meghan Markle, însă el este ok cu acest lucru. Din câte se pare, Thomas Markle a conştientizat că toate interviurile pe care le-a dat în ultimele luni nu au făcut decât să o îndepărteze de pe el fiica lui.

În interviul oferit în pesa din Marea Britanie, Thomas Markle a mai afiirmat că îşi doreşte să aibă din nou o viaţă liniştită, aşa cum avea înainte ca fiica lui să se căsătorească cu Prinţul Harry. Mai mult decât atât, el a spus că în interviurile acordate până acum a vorbit doar despre lucrurile despre care a vrut el: „Dumnezeu să o binecuvânteze pe fiica mea. Îmi doresc să aibă parte numai de noroc. Mă aştept să nu mai vorbească niciodată cu mine, însă eu chiar îmi doresc să am o relaţie normală cu ea“.

Tatăl lui Meghan Markle a mai afirmat că acesta este ultimul interviu pe care îl acordă şi că se va retrage în Mexic, unde vrea să trăiască departe de paparazzi şi de presă.

Mai multe