Vizita regală continuă. Reginele Maxima și Letizia au fost acompaniate de soți și de moștenitoarea Amalia

19 aprilie 2024   Royals

Prințesa de Orania a fost surprinsă făcând o reverență regelui Spaniei.

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima a Țărilor de Jos alături de Prințesa moștenitoare Amalia și Regele Felipe cu Regina Letizia ai Spaniei, în timpul unei vizite la muzeul STRAAT din Amsterdam, în ultima zi a vizitei de stat de două zile a regalilor spanioli în Țările de Jos.

La doar o zi după ce și-a făcut apariția strălucitoare la primul ei dineu de stat, Prințesa Catharina-Amalia a Țărilor de Jos a ieșit din nou public cu Regele Felipe și Regina Letizia Spaniei.

Moștenitoarea tronului olandez, în vârstă de 20 de ani, și-a însoțit părinții, pe Regina Maxima și pe Regele Willem-Alexander, la o recepție oferită de regalii spanioli la Muzeul Straat din Amsterdam.

Prințesa Amalia a fost fotografiată făcând o reverență față de Regele Spaniei, când a ajuns la muzeu alături de mama și tatăl ei, joi.

Tânăra a fost foarte elegantă și a purtat o rochie maxi turcoaz, satinată, cu sandale, iar deasupra a avut un pardesiu șic alb și lung. Moștenitoarea și-a lăsat părul lung și blond desfăcut și a purtat o poșetă aurie foarte șic.

Ca de fiecare dată, Maxima a fost superbă! Regina a optat pentru o rochie statement de la Jan Taminiau, pe corp, care îi evidenția silueta perfectă, în timp ce Regina Letizia a fost foarte elegantă într-o rochie clasică bleumarin, de la Benchellal. Maiestatea Sa părea mai bine, după ce în seara precedentă durerile n-au lăsat-o să se ridice de pe scaun la dineul de stat de la Palatul regal din Amsterdam.

La muzeu, cuplurile regale spaniol și olandez au inaugurat o expoziție cu lucrări ale zece muraliști spanioli și olandezi. 

Letizia și Felipe au sosit marți în Olanda pentru vizita lor de stat. Maxima și Willem-Alexander i-au întâmpinat oficial miercuri dimineață pe membrii regali spanioli, iar mai târziu în acea zi, au găzduit un banchet de stat la Palatul Regal din Amsterdam.

Foto: Profimedia

Mai multe