FOTO Britney Spears și Madonna au recreat sărutul lor faimos din 2003 la nunta Prințesei Pop

11 iunie 2022   News

Sam Asghari nu a fost singurul care a sărutat mireasa! Madonna a avut parte de un moment intim cu Britney Spears chiar la nunta ei, pe 9 iunie.

Cele două cântărețe s-au sărutat acasă la cei doi miri, pentru a ne aminti tuturor de sărutul lor de la Video Music Awards din 2003, când au șocat publicul cu coregrafia lor îndrăzneață.

Vedeta de 40 de ani, care se află acum la a treia ei căsnicie, s-a schimbat într-o rochie roșie mini Versace după ce se arătase tuturor invitaților într-o ținută alăa cu trenă, creată de Donatella Versace. În tot acest timp, Madonna (63) a purtat o rochie colorată, de efect.

În 2003, Britney a urcat pe scenă cu Regina Pop și Christina Aguilera pentru a cânta un mix de „Like a Virgin”, „Hollywood” și „Work It”. La acea vreme, acel gest îndrăzneț a uimit întreaga audiență. Fostul iubit al lui Spears, Justin Timberlake, a rămas cu gura căscată la spectacolul pe care-l dădeau divele de pe scenă.

Madonna a păstrat legătura cu Britney în tot acești ani și a fost prezentă la nunta acesteia cu alesul ei. Printre cei 100 de invitați la ceremonia nupțială a Prințesei Pop s-au numărat și Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton cu soțul ei, Carter Reum, Kathy Hilton, Maria Menounos, Will.i.am și Donatella Versace. Nunta lui Britney cu Sam Asghari a avut loc în casa cuplului din Thousand Oaks, Los Angeles.

„Sunt entuziasmat că a venit ziua nunții lor. Știu că el își dorea foarte mult să se întâmple asta”, a dezvăluit pentru Us managerul lui Asghari. Cântăreața și modelul s-au logodit în septembrie 2021 și au o relație de cinci ani, cunoscându-se pentru prima dată la filmările videoclipului „Slumber Party” din 2016.

Mireasa a dansat la nuntă cu Gomez și Madonna pe hitul ei „Toxic” și s-a simțit minunat pe durata evenimentului, în ciuda faptului că familia ei n-a fost invitată și, drept urmare, n-a fost prezentă la ceremonie și petrecere. Nici măcar cei doi fii ai lui Spears n-au văzut-o pe mama lor cum și-a oficializat relația cu iubitul ei. Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, a confirmat faptul că copiii cântăreței nu participă la nuntă, însă își sprijină mama și sunt perfect de acord cu nunta ei cu noul lor tata vitreg.

Foto - Profimedia, Instagram

Mai multe