Prințesa Charlotte a vărsat lacrimi pentru Regină și a purtat o bijuterie cu semnificație în amintirea ei

19 septembrie 2022   News

Prințesa Charlotte i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Fetița în vârstă de 7 ani – despre care se spune că împărtășește dragostea regretatului monarh pentru cai – s-a afișat cu o broșă cu diamant în formă de potcoavă, care a fost un cadou de la Regina Elisabeta, potrivit People.

A fost prima dată când Charlotte a purtat o bijuterie cu o anumită semnificație.

Suverana, care a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, era renumită pentru dragostea ei pentru cai și s-a urcat în șa până la 90 de ani.

Charlotte a plâns pentru Regină și a adoptat o ținută în ton cu starea ei de spirit. Ea a purtat o haină neagră de la casa spaniolă de îmbrăcăminte pentru copii Ancar, colanți și pantofi negri cu catarame.

Charlotte a mers la Westminster Abbey împreună cu părinții ei, Prințul William și Kate Middleton, cărora, după moartea Reginei Elisabeta, li s-au acordat titlurile de Prinț și Prințesă de Wales.

Dacă Prințesa a ales o broșă cu diamante în amintirea Reginei, mama ei a purtat cu această ocazie perlele Reginei Elisabeta și o ținută Alexander McQueen - o versiune neagră a aceleiași haine pe care a îmbrăcat-o la Jubileul Reginei din această vară - împreună cu o dramatică pălărie cu voal negru.

Mai multe