News

Anamaria Prodan şi Rebecca, fiica ei cea mare, au defilat pentru Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week

Anamaria Prodan şi Rebecca, fiica ei cea mare, au defilat pentru Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cătălin Botezatu şi-a prezentat o nouă colecţie la Paris Fashion Week. Pe podium au defilat şi Anamaria Prodan, buna lui prietenă, dar şi fiica acesteia, Rebecca, cea care studiază moda în oraşele mari ale lumii. 

Creatorul de modă surprinde întotdeauna cu colecţiile pe care le creează. De data aceasta, Cătălin Botezatu şi-a prezentat creaţiile la Paris Fashion Week. Modelele au urcat pe podium şi au impresionat audienţa numeroasă. Palatul Behague din Paris a fost plin de iubitori ai modei, de fotografi, de critici, de oameni din industrie. 

Fotomodele au purtat ţinutele cu mândrie. Cea care a deschis show-ul a fost Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. A purtat o rochie extravagantă, cu un accesoriu mov pe cap şi cizme auri. Mama ei nu s-a lăsat mai prejos, la finalul show-ului Anamaria Prodan a apărut alături de Cătălin Botezatu. 

Pentru impresară, creatorul de modă a ales o rochie neagră, foarte transparentă care a lăsat aproape totul al vedere. Priviţi imaginile în galeria foto. 

Anamaria Prodan, mândră de copiii ei. Ce a dezvăluit despre aceştia

„Fetele mele şi-au ales calea de când aveau 14 ani, iar eu le-am urmărit. Sarah este baschetbalistă, Rebeca se îndreaptă către fashion şi business, urmează să deschidă prezentarea lui Cătălin Botezatu la Fashion Week Paris, Bebe va fi fotbalist, iar Luca a ales calculatoarele şi psihologia.

Îmi doresc să le las copiilor mei o avere pe care ei să ştie să o gestioneze în momentul în care voi pleca de pe aceasta lume’’, a declarat Anamaria Prodan pentru OK!

Modifică Setările