News

Andi, primele declaraţii despre relaţia cu Hanne de la „Insula iubirii“: „Sper să simtă o admiraţie pentru mine“

Andi, primele declaraţii despre relaţia cu Hanne de la „Insula iubirii“: „Sper să simtă o admiraţie pentru mine“

Sezonul din 2018 al emisiunii „Insula iubirii“ a adus în centrul atenţiei un trio care este în continuare prezent în emisiunile de scandal şi în tabloide: Bogdan, Hanne şi Andi.

Cei doi foşti concurenţi şi ispita au vorbit foarte mult despre prezent şi trecut, mai ales din cauza faptului că Hanne şi Bogdan s-au căsătorit, dar au şi divorţat, după terminarea emisiunii de la Antena 1. Recent, Andi a fost invitat la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre „Insula iubirii“ şi despre femeia pentru care a fost ispită.

„M-am dus la Timişoara pentru a onora un contract, la acel târg pentru mirese. Evenimentul o cuprindea şi pe Hanne. Eu eram în club în noaptea în care se spune că am fost la Hanne. Cam atât am de spus legat de acest subiect. Un gentelman niciodată nu se laudă cu femeile cucerite. A fost doar acea revedere de la târgul de nunţi. I-am spus şi ei că anumite momente nu le poţi recrea. Ce a fost, a fost. Aşa a fost să fie. Mai bine ne vedem fiecare de viaţa lui şi vedem pe viitor. După emisiune şi până la târgul de nunţi nu am mai vorbit deloc“,  a spus Andi.

Întrebat cum vede acum toate lucrurile care s-au întâmplat între ei, Andi a spus că el consideră că a ajutat-o pe Hanne şi că era de aşteptat ca ea să divorţeze.

„Sper ca Hanne să simtă o admiraţie pentru mine. Cred că am fost singurul din ţara asta care nu am dat în ea şi tot timpul am înţeles-o şi o înţeleg. Am înţeles de ce a făcut atunci anumite gesturi. Nu aş fi vrut să fie nimeni în situaţia ei, dar singura ei problemă a fost că nu a putut să-şi recunoască sentimentele. Ceea ce peste un an de zile, culmea, a reuşit. Am avut dreptate şi încredere că o va face. Era de aşteptat că va divorţa, ştiam că deznodământul va fi acesta. O femeie nu poate să mintă la nesfârşit“, a adăugat ispita de la „Insula iubirii“.

Modifică Setările