News

Andreea Marin, în costum de baie la 44 de ani! Iat-o în saună la început de an

Andreea Marin, în costum de baie la 44 de ani! Iat-o în saună la început de an camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În urmă cu mai puţin de o lună, Andreea Marin a împlinit 44 de ani, iar anul 2019 l-a început lipsită de inhibiţii, postând pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apare doar în costum de baie.

Deşi este iarnă, Andreea Marin nu ţine cont de temperaturile scăzute de afară şi a ales să se relaxeze în saună, acolo unde gradele sunt mult pe plus. Mai mult decât atât, fosta soţie a lui Ştefan Bănică a vorbit la Antena Stars despre această perioadă a anului, afirmând că a început o cură de detoxifiere, se antrenează la sala de sport şi face multe tratamente de întreţinere.

„De dimineaţă până seară, tot felul de proceduri. În general alergi între proceduri. Te simţi energic, mult mai clară, ai viziunea mult mai clară, vezi, auzi mult mai bine. Celulita ştii bine că este cauza retenţiei de apă şi elimini mult din ce te deranjează vizual. Este foarte plăcută dar din păcate nu am voie decât să o fac din 2 în 2 zile aceeaşi procedură. E ca un masaj cu 10 mâini pe tine în acelaşi timp şi pur şi simplu vrei să dormi“, a spus Andreea Marin.

Mai multe fotografii cu Andreea Marin în saună pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările